ΑρχικήinetΗ εφαρμογή Formula 1 ήρθε για τα Windows 10!

Η εφαρμογή Formula 1 ήρθε για τα Windows 10!

Η επίσημη εφαρμογή Formula 1 για Windows συσκευές έλαβε σήμερα την ενημέρωση που ανοίγει τον δρόμο για το 2017.

Παραμένοντας μια καθολική εφαρμογή, το Formula 1 έρχεται με υποστήριξη για υπολογιστές και κινητές συσκευές που τρέχουν σε Windows 10 και σύμφωνα με το Windows Store δεν προσφέρεται υποστήριξη για Windows Phone 8.1.Formula 1

Η λειτουργία “lineup” παραμένει ίδια, δηλαδή μπορείτε να δείτε ζωντανά πίνακες αγώνων, τα τελευταία νέα και βίντεο, στιγμιότυπα μετά τον αγώνα, χρονοδιαγράμματα, την ομάδα και την βαθμολογία των οδηγών εντελώς δωρεάν.

Από την άλλη πλευρά, η ετήσια ή μηνιαία συνδρομή σας προσφέρει ακόμα περισσότερα, συμπεριλαμβανομένων όλων των επίσημων χρονοδιαγραμμάτων των συνόδων F1, ζωντανή μετάδοση για τα ελαστικά και τις πληροφορίες των pit-stop μέσω διαδραστικών 3D  χαρτών με τα εργαλεία του οδηγού, τις ταχύτητες, ταμπλό, σχολιασμό κειμένου καθώς και ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

Όσοι θέλουν να έχουν premium πρόσβαση μπορούν να την αποκτήσουν κατευθείαν μέσω της εφαρμογής καθώς το Windows 10 client διαθέτει ένα UI μέσω του οποίου μπορείτε να γίνετε αυτόματα συνδρομητές.

«Αποκτήστε πρόσβαση στο περιεχόμενο υψηλής ζήτησης της εφαρμογής μέσω ετήσιας ή μηνιαίας συνδρομής. Η εγγραφή χρεώνεται ανάλογα με την χώρα κατοικίας σας και θα εμφανιστεί στην εφαρμογή πριν την ολοκλήρωση της πληρωμής» αναφέρει η περιγραφή της εφαρμογής.

Η Windows έκδοση διαθέτει τα ίδια “lineup” χαρακτηριστικά με τις Android και  IOS οπότε οι χρήστες του Formula 1 δεν χρειάζεται να μεταπηδήσουν σε διαφορετική πλατφόρμα για να απολαύσουν το αγαπημένο τους αγώνισμα.

Αξίζει τα τονίσουμε ότι ο αριθμός των προγραμματιστών που διατηρούν όλες τις εφαρμογές σε συγχρονισμό μειώνεται με γοργούς ρυθμούς κυρίως επειδή οι περισσότεροι από αυτούς δεν βρίσκουν κάποιον λόγο κωδικοποίησης των Windows τηλεφώνων εφόσον όλο και περισσότεροι χρήστες τα εγκαταλείπουν.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS