ΑρχικήinetΜάθετε ποια υπηρεσία της Microsoft αποσύρεται...

Μάθετε ποια υπηρεσία της Microsoft αποσύρεται…

Microsoft

Αν και πολλοί από εσάς πιθανότατα να μην το γνωρίζατε, η Microsoft διαθέτει το δικό της κοινωνικό δίκτυο που σχετίζεται με την κοινή χρήση κολλάζ φωτογραφιών με τους φίλους που διαθέτετε σε όλον τον ισότοπο.

Δυστυχώς όμως για εσάς που μόλις ανακαλύψατε για το So.cl, η Micrοsoft αποφάσισε να αποσύρει το κοινωνικό δίκτυο για κάποιον λόγο που η εταιρεία δεν θέλει να μοιραστεί. Βέβαια, δεν είναι καθόλου δύσκολο να καταλάβουμε τον λόγο. Η υπηρεσία δεν είναι πολύ πετυχημένη καθώς το μικρό ποσοστό των χρηστών που συμμετείχαν σε αυτή αποτελούν ζωντανή απόδειξη ότι δεν υπάρχει νόημα να συνεχιστούν οι ενημερώσεις και τα νέα χαρακτηριστικά.

Σε σημερινή ανακοίνωση η Micrοsoft αποκάλυψε ότι το So.cl πρόκειται να ρίξει αυλαία στις 15 Μαρτίου χωρίς όμως να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες σχετικά με την απόφαση αυτή.

«Το Socl υπήρξε μια θαυμάσια διέξοδος για δημιουργική έκφραση των ανθρώπων που μοιράζονταν τις ίδιες απόψεις ή όχι. Μέσω της κοινότητας αυτής και εμείς δεχτήκαμε πολλά μαθήματα και λάβαμε νέες καινοτόμες ιδέες.» δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εταιρείας.

Χωρίς αμφιβολία το So.cl δεν θα λείψει σε πολλούς εφόσον ελάχιστοι ήταν εκείνοι που το χρησιμοποιούσαν. Το κοινωνικό δίκτυο που είναι παρόμοιο με το Google+ , δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2011 σε πειραματικό στάδιο πριν τελικά γίνει διαθέσιμο σε όλους τον Μάιο 2012.

Το So.cl είναι ένα έργο της  FUSE Labs της Microsoft  και δημιουργήθηκε με την βοήθεια φοιτητών του πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, Συρακουσών και Νέας Υόρκης.

Παρόλο που η Micrοsoft δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό των χρηστών του So.cl, θεωρείται ότι ο αριθμός δεν έφτασε ποτέ τις προσδοκίες της εταιρείας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS