ΑρχικήinetΤο Samsung Galaxy S8 θα έχει αναγνώριση προσώπου?

Το Samsung Galaxy S8 θα έχει αναγνώριση προσώπου?

Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει την νέα της ναυαρχίδα smartphone στις 29 Μαρτίου και πληροφορίες σχετικά με τη νέα συσκευή συνεχίζουν να έρχονται. Μια νέα έκθεση από τον Investor αναφέρει μια επίσημη δήλωση της Samsung που λέει ότι το Galaxy S8 μπορεί να έρθει με αναγνώριση προσώπου.

samsung

Το  Galaxy S8 θα προσθέσει σύμφωνα με πληροφορίες ένα επιπλέον επίπεδο ασφαλείας με βιομετρική αναγνώριση προσώπου, μαζί με scanner ίριδας. «Λόγων ορισμένων ορίων του scanning της ίριδας όπως η ταχύτητα και η ακρίβεια έχουμε αποφασίσει να προσθέσουμε την αναγνώριση προσώπου στο Galaxy S8» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Samsung.

«Με έναν σαρωτή προσώπου, το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου θα διαρκεί λιγότερο από  0,01 δευτερόλεπτα για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο» φέρεται να πρόσθεσε η εταιρεία. Επίσης η Samsung έχει κάνει μετέγκατασταση του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων από το φυσικό home button στο πίσω πάνελ.

Η αναγνώριση προσώπου στο Galaxy S8 είναι βέβαιο ότι θα επιτρέψει στο smartphone να ανταγωνιστεί την φημολογούμενη  iPhone Edition, η οποία λέγεται ότι θα διαθέτει 3D αίσθηση εμπρός κάμερα με δυνατότητες αναγνώρισης προσώπου.

Η Apple θα μπορούσε να κάνει την κίνηση επανασχεδιασμού για τον ίδιο λόγο όπως η Samsung, το home button με Touch ID θα μπορούσε να αφαιρεθεί από το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου, ενώ η τεχνολογία σάρωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων μπορούν να ενσωματωθούν στην οθόνη.

Οι δύο μεγαλύτεροι κατασκευαστές smartphone αποφάσισαν να αλλάξουν εντελώς τον σχεδιασμό των επερχόμενων εμβληματικών ναυαρχίδων τους φέτος. Αλλά η Apple θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus με περίπου τα ίδια σχεδιαστικά στοιχεία με τους προκατόχους τους.

Η Samsung θα παρέχει μια μεγαλύτερη οθόνη με ακόμη μικρότερες προσόψεις για το  5,8-ιντσών Galaxy S8 και 6.2-ιντσών Galaxy S8 +. Πέρα από αυτό, τα smartphones θα δουν την εισαγωγή των δικών τους εικονικών βοηθών της Samsung, την Bixby και το DeX Station, τα οποία θα επιτρέψουν στο τηλέφωνο να παρέχει λειτουργικότητα PC.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS