ΑρχικήUpdatesΗ Google προσθέτει υποστήριξη Android Auto στο Allo Messaging App

Η Google προσθέτει υποστήριξη Android Auto στο Allo Messaging App

Η Google πρόσφατα έκανε update στην εφαρμογή μηνυμάτων Allo για Android και πρόσθεσε ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν την εφαρμογή όταν βρίσκονται στο αυτοκίνητο. Η Allo τώρα υποστηρίζει  Android Auto, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν την hands-free ανταλλαγή μηνυμάτων κατά την οδήγηση στον προορισμό τους.

google

Προηγουμένως όταν οι χρήστες έλαβαν ένα μήνυμα στο Allo ενώ χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Auto Android, η ειδοποίηση θα εξαφανιζόταν πίσω από την κύρια διασύνδεση με τρόπο που αποτρέπει τους χρήστες από το να αποσπούν την προσοχή τους από την οδήγηση.

Η ενημερωμένη έκδοση αλλάζει όλη αυτή τη διαδικασία και εμφανίζει όλα τα μηνύματα που εμφανίζονται στην οθόνη, ενώ οι χρήστες θα είναι σε θέση να απαντήσουν με την φωνή τους μέσα από το Android Auto και κατ ‘ευθείαν στο Allo. Το Allo App θα είναι επίσης σε θέση να διαβάσει τα ληφθέντα μηνύματα δυνατά οπότε οι χρήστες να μπορούν να επικεντρώνονται στο δρόμο και δεν τον χάνουν.

Η αλλαγή για την νεότερη ενημέρωση αναφέρει επίσης κινούμενα σχέδια emojis, αλλά η λειτουργία έχει πράγματι ενσωματωθεί στο Allo στην προηγούμενη επικαιροποίηση. Το χαρακτηριστικό βοηθά στο να γίνουν οι συζητήσεις πιο ενδιαφέρουσες και επιτρέπουν στους χρήστες να εκφραστούν με ένα πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Για να κάνουν animate ένα emoji, οι χρήστες πρέπει απλά να αγγίξουν και να κρατήσουν πατημένο το κουμπί αποστολής και στην συνέχεια να σύρουν για να δουν το animation. Η Google δήλωσε ότι η διαδικασία λειτουργεί μόνο για 10 Emojis τη στιγμή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ενημέρωση φέρνει και κάποιες διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις αποδόσεις για να βεβαιωθούν ότι η εφαρμογή λειτουργεί ομαλά.

Η Google έχει εργαστεί στο να φέρει νέα χαρακτηριστικά στην εφαρμογή μηνυμάτων Allo, αλλά η εταιρεία εξέπληξε τους πάντες όταν αντικατέστησε την προεπιλεγμένη εφαρμογή Messenger για Android smartphones με Android Messages και όχι Allo.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS