ΑρχικήUpdatesFirmware Update για τα Surface Pro 4 και Surface Book

Firmware Update για τα Surface Pro 4 και Surface Book

Η Microsoft κυκλοφόρησε τις ενημερώσεις  αυτού του μήνα για τα Surface Pro 4 και Surface Book τα οποία θα λάβουν νέα driver versions με βελτιώσεις στην απόδοση και τη σταθερότητα.Surface Book

Τα driver πακέτα κυκλοφορούν σε MSI και ZIP μορφές και οι χρήστες καλύτερο θα ήταν να επιλέξουν την πρώτη έκδοση διότι προσφέρει μια πιο απλή μέθοδο εγκατάστασης μέσα σε μόλις λίγα βήματα κατά την διάρκεια της διαδικασίας.

Αρχικά, ας δούμε τι νέο φέρνει η ενημέρωση στο  Surface Book. Σύμφωνα με την Microsoft ο αποκαλούμενος “απόλυτος φορητός υπολογιστής” θα διαθέτει NVIDIA GeForce GTX 965M driver που θα βελτιώσει την ευστάθεια του συστήματος αν και πολλοί χρήστες υποστηρίζουν ότι οι επιδόσεις των παιχνιδιών τους έχουν βελτιωθεί σημαντικά με την υπάρχουσα έκδοση.

Απ ‘ ότι φαίνεται ορισμένες δυσλειτουργίες στην απόδοση του παιχνιδιού δεν υπάρχουν πια οπότε όσοι χρησιμοποιείται το Surface Book για gaming κάντε άμεσα την αναβάθμιση firmware.

Επιπλέον, υπάρχουν ενημερώσεις για τα Surface UEFI, NVM Express Controller, Service Device και USB Hub Firmware Update  τα οποία δέχονται όλο και περισσότερες διορθώσεις στη σταθερότητα, την απόδοση και τα σφάλματα.

Μερικές από τις βελτιώσεις που εγκαταστάθηκαν στο Surface Book τις συναντάμε και στο  Surface Pro 4 και αυτό είναι απολύτως λογικό δεδομένου ότι οι δύο συσκευές χρησιμοποιούν παρόμοια συστατικά.

Συγκεκριμένα, το Surface Pro 4 θα λάβει ενημερώσεις για τα  Surface UEFI, την οθόνη, το  NVM Express Controller και το Intel Management Engine Interface.

Πριν ξεκινήσετε την αναβάθμιση φροντίστε να είναι φορτισμένη η συσκευή και να έχετε κάνει αντίγραφα ασφαλείας. Αν παρατηρείτε ότι η διαδικασία της ενημέρωσης παγώνει πριν ολοκληρωθεί, μην την διακόψετε, απλά περιμένετε λίγο παραπάνω.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS