ΑρχικήHow ToΠως να εγκαταστήσετε το Firmware 4.50 στο PlayStation 4

Πως να εγκαταστήσετε το Firmware 4.50 στο PlayStation 4

Σήμερα η Sony κυκλοφόρησε ένα νέο πακέτο firmware 4.50 για τις PlayStation 4 κονσόλες παιχνιδιών, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν USB για την εγκατάσταση εφαρμογών και την μετακίνηση από το σύστημα αποθήκευσης PS4.PlayStation 4

Η νέα αυτή ενημέρωση κάνει το γρήγορο μενού πιο φιλικό προς τον χρήστη, εμφανίζει όλες τις ειδοποιήσεις σε ένα ενιαίο κατάλογο, επιτρέπει την χρήση μικροφώνου μέσω του Remote Play καθώς και την δημοσίευση screenshots των δραστηριοτήτων.

Η έκδοση  4.50 προσθέτει επίσης την Blu-ray 3D υποστήριξη περιεχομένου για PlayStationVR, την αναβάθμιση του σχεδιασμού του PS4 Remote Play για Xperia, την δημιουργία δημόσιων ή ιδιωτικών ομάδων και πολλές ακόμα αλλαγές.

Αν λοιπόν θέλετε να απολαύσετε τις βελτιώσεις που αναφέρονται παραπάνω ακολουθήστε τα εξής βήματα: Αποθηκεύστε το “Upgrade File,, δημιουργήστε ένα “PS4/UPDATE” σε ένα  FAT32 διαμορφωμένο USB και μεταφέρετε το firmware εκεί.

Στην συνέχεια τοποθετήστε το stick στο PS4 σας αφού πρώτα βεβαιωθείτε ότι είναι απενεργοποιημένο, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για τουλάχιστον 7 δευτερόλεπτα για να εισέλθετε σε ασφαλή λειτουργία, μεταβείτε στην ενότητα Update System Software και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Πέρα από την παραπάνω διαδικασία, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το “Re-Installation File” για ένα νέο 4.50 λογισμικό σύστημα. Προσοχή όμως, γιατί η μέθοδος αυτή θα διαγράψει όλους τους χρήστες, τα δεδομένα, τις ρυθμίσεις και γενικότερα οποιοδήποτε αρχείο υπάρχει την κονσόλα.

Εφόσον λοιπόν έχετε διαβάσει τα παραπάνω, κατεβάστε το Sony PlayStation 4 Firmware 4.50, εγκαταστήστε το προσεκτικά στην κονσόλα σας και απολαύστε τις νέες δυνατότητες που σας προσφέρει αποκτώντας έτσι μια πιο βελτιωμένη εμπειρία παιχνιδιού.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS