ΑρχικήReviewsΤο Huawei P10 διαθέτει μια από τις καλύτερες κάμερες!

Το Huawei P10 διαθέτει μια από τις καλύτερες κάμερες!

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Huawei κατά την διάρκεια του MWC 2017 ανακοίνωσε τις δύο ναυαρχίδες της, τα P10 και P10 Plus, δύο νέες συσκευές που έρχονται με ισχυρή πίσω κάμερα. Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά τους είναι η κύρια κάμερα. Παρακάτω θα μάθουμε το γιατί…

Σύμφωνα με δοκιμές που διεξάχθηκαν από την DxOMark ( αξιόπιστη βιομηχανία μετρήσεων και βαθμολόγησης της ποιότητας της φωτογραφικής μηχανής και του φακού των εικόνων) , η διπλή κύρια κάμερα του Huawei P10 κατατάσσει το τηλέφωνο στην λίστα με τα κορυφαία smartphones της αγοράς για το τρέχον έτος. Huawei

Πρώτη στην λίστα βρίσκεται η κύρια κάμερα του Pixel smartphone της Google και  ακολουθούν τα HTC 10, Samsung Galaxy S7 edge and Sony Xperia X Performance. Το P10 της Ηuawei σημειώνει 87 βαθμούς στη βαθμολογία μόλις δύο βαθμούς πίσω από το Pixel.

Σύμφωνα με την έρευνα, το P10 παρέχει παρόμοιες επιδόσεις με το Moto Z Force Droid, Samsung Galaxy S6 edge+, Sony Xperia XZ and Xperia Z5. Οι 12MP + 20MP Leica φακοί του P10 παρέχουν καλό άνοιγμα σε όλες τις συνθήκες συμπεριλαμβανομένου και του χαμηλού φωτισμού καθώς και άριστη απόδοση χρωμάτων με ακριβή ισορροπία λευκού. Η εγκατάσταση διπλής κάμερας δίνει καλή απόδοση στην λεπτομέρεια και τη διατήρηση της υφής παράγοντας ευκρινείς εικόνες. Η αυτόματη εστίαση είναι γρήγορη και ακριβής στην χρήση της αυτόματης λειτουργίας.

Αναφορικά με το βίντεο, το P10 προσφέρει 1080p εγγραφή στα 60fps μαζί με υψηλότερη ανάλυση 2160p στα 30fps για την αποθήκευση εν κινήσει εικόνας. Επιπλέον, τα βίντεο διαθέτουν καλό άνοιγμα με ακριβή δυναμικό εύρος και ισορροπία λευκού σε όλες τις συνθήκες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS