ΑρχικήReviewsLG K8 (2017): Οικονομικό smartphone με εντυπωσιακά specs!

LG K8 (2017): Οικονομικό smartphone με εντυπωσιακά specs!

Ένα από τα οικονομικότερα smartphones που τρέχουν σε Android Nougat είναι το LG K8 (2017) το οποίο έχει μόλις κάνει το ντεμπούτο του στην U.S. Cellular. Η συσκευή έχει ανακοινωθεί από τον Ιανουάριο στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά μόνο η T-Mobile και η MetroPCS την προσέφερε με την ονομασία LG Aristo.LG K8 (2017)

Ωστόσο οι πελάτες που προτιμούν την U.S. Cellular  σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες, έχουν τώρα την δυνατότητα να το αποκτήσουν στην τιμή των 50 δολαρίων.

Το  LG K8 (2017) είναι ένα αξιοπρεπές οικονομικό smartphone. Έκτος από το γεγονός ότι θα τρέχει σε Android 7.0 Nougat λειτουργικό σύστημα , η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη και με έναν 1.4GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 425 επεξεργαστή. Επιπλέον, η LG  ανακοίνωσε ότι το smartphone έρχεται με 1.5GB RAM και 16GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης ο οποίος μπορεί να επεκταθεί  έως και 32GB μέσω κάρτας microSD.

Αν και δεν πρόκειται για ένα dual-SIM smartphone, το LG K8 (2017) θα διαθέτει 4G LTE υποστήριξη για απίστευτα γρήγορες ταχύτητες.

Το LG K8 (2017) διαθέτει μια οθόνη 5 ιντσών με HD (720p) ανάλυση, τροφοδοτείται από μια αφαιρούμενη  μπαταρία 2500 mAh που παρέχει αρκετή ενέργεια για τουλάχιστον δύο μέρες ζωής με μέση χρήση.

Σχετικά μες την κάμερα, το νέο smartphone διαθέτει μια αρκετά εντυπωσιακή κάμερα 13-megapixel με αυτόματη εστίαση f / 2.2 διάφραγμα και φλας LED στο πίσω μέρος  ενώ η δευτερεύουσα κάμερα των selfies και των βιντεοκλήσεων είναι 5 megapixel.

Το θετικό είναι ότι αν και θα στερείται θύρας USB Type-C θα προσφέρει microUSB 2.0 (OTG), ραδιόφωνο FM, GPS, Wi-Fi και Bluetooth 4.2 συνδεσιμότητα. Παραδόξως, στη νέα συσκευή συναντάμε και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS