ΑρχικήinetΔείτε φωτογραφία της μπαταρίας του Galaxy S8 Plus

Δείτε φωτογραφία της μπαταρίας του Galaxy S8 Plus

Χωρίς να μας εκπλήσσει ιδιαίτερα, διέρρευσαν πρόσφατα νέες εικόνες του Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus. Είναι σαφές ότι το Galaxy S8 αποτελεί την εξιλεωτική συσκευή της εταιρείας απέναντι στους καταναλωτές της μετά το σκάνδαλο του Galaxy Note 7 οπότε η πίεση για την κυκλοφορία μιας αξιόπιστης κι ισχυρής συσκευής είναι μεγάλη.Galaxy S8 Plus

Η τελευταία δημοσίευση αποκαλύπτει ότι το Galaxy S8 Plus θα προσφέρει μια μπαταρία 3,500mAh. Απ’ ότι φαίνεται η μπαταρία έχει πιστοποίηση FCC και το Galaxy S8 Plus έχει λάβει έγκριση από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ.

Να σημειώσουμε ότι το Galaxy S8 έλαβε πρόσφατα έγκριση από την China Compulsory Certification (CCC) δηλαδή το ισοδύναμο της FCC σε μια από τις μεγαλύτερες αγορές smartphone στον κόσμο.

Η δημοσίευση αποκαλύπτει ότι η μπαταρία του Galaxy S8 Plus κατασκευάστηκε στην Κορέα και συναρμολογήθηκε στο Βιετνάμ από την Samsung SDI. Όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, η Samsung  χρησιμοποίησε έναν μεγάλο αριθμό προμηθευτών μπαταρίας για την επερχόμενη ναυαρχίδα της καθώς δεν ήθελε αυτή τη φορά να διακινδυνεύσει την ασφάλεια των καταναλωτών.

Μερικοί από τους προμηθευτές είναι η Samsung SDI, η LG Chem και η Ιαπωνική Murata Manufacturing Works. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως η μπαταρία θα υποστηρίξει μια οθόνη 6.2 ιντσών με 2960 x 2400 pixels ανάλυση.

Η νέα έκθεση ουσιαστικά επιβεβαιώνει την προηγούμενη που αναφέρθηκε στην μπαταρία του Galaxy S8 Plus.

Να σημειώσουμε ότι το νέο smartphone θα διαθέτει δευτερεύουσα κάμερα  8MP και κύρια 12MP ενώ έρχεται και με την δική του εικονική βοηθό, την Bixby. Τα δύο τηλέφωνα θα είναι διαθέσιμα σε διάφορες παραλλαγές χρωμάτων συμπεριλαμβανομένου του χρυσού, μαύρου, ροζ και πολλά άλλα.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS