ΑρχικήinetΤο νέο έξυπνο τζάκετ από την Google και τη Levi 's μόλις...

Το νέο έξυπνο τζάκετ από την Google και τη Levi ‘s μόλις κυκλοφόρησε

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του Project Jacquard, το πείραμα της εταιρείας να εντάξει τεχνολογία σε είδη ένδυσης, το πρώτο ρούχο που χρησιμοποιεί πραγματικά την τεχνολογία είναι έτοιμο να βγει στην αγορά.

τζάκετ

Τα Commuter Trucker τζάκετ της Levi’s, σε μεγέθη τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, θα γίνουν διαθέσιμα προς πώληση αυτό το φθινόπωρο για περίπου $ 350, όπως ανακοίνωσε η Google κατά τη διάρκεια του SXSW 2017.

Όπως είδαμε στο Google I / O του περασμένου έτους, το αριστερό μανίκι του μπουφάν είναι μια λειτουργική επιφάνεια αφής που μπορείτε να ελέγχετε πατώντας ή σαρώνοντάς το. Ένα συνοδευτικό app για το smartphone σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τις “ικανότητες” – έτσι ένα διπλό πάτωμα θα μπορούσε να ξεκινήσει τη μουσική σας για παράδειγμα, ενώ μία σάρωση προς τα επάνω θα μπορούσε να σας πει την ώρα.

Το touchpad τροφοδοτείται από μια μικρή επαναφορτιζόμενη «ετικέτα» που τοποθετείται πάνω στο εσωτερικό του περιβλήματος. Η μπαταρία στην ετικέτα θα διαρκέσει περίπου δύο ημέρες, σύμφωνα με τον Ivan Poupyrev, επικεφαλής του έργου για το Project Jacquard, αν και λέει ότι στο μέλλον θα ήθελε να αυξήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε αρκετές ημέρες.

Η ραχοκοκαλιά του Jacquard είναι από ειδικό ύφασμα, υφασμένο με ένα αγώγιμο νήμα. Ο Poupyrev σημειώνει ότι τα απαραίτητα νήματα μπορούν να υφανθούν σε σχεδόν οποιοδήποτε τύπο υφάσματος. Μακροπρόθεσμος στόχος είναι να δημιουργηθεί μία ολόκληρη σειρά από ενδύματα Jacquard.

Η Google εξακολουθεί να εργάζεται για το πώς και άλλοι προγραμματιστές θα ξεκινήσουν στην πλατφόρμα, έτσι για τώρα το τζάκετ χρησιμοποιείται κυρίως για τον έλεγχο βασικών χαρακτηριστικών του smartphone σας, όπως να ξεκινά ή να σταματά τη μουσική, να απαντά στο τηλέφωνο ή να διαβάζει τα μηνύματα, καθώς και να χρησιμοποιεί Google υπηρεσίες όπως οι Χάρτες και το Ημερολόγιο. Αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν λειτουργεί τόσο καλά με τα iPhones, καθώς οι άλλοι προγραμματιστές δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε βασικά χαρακτηριστικά με τον ίδιο τρόπο.

Το τζάκετ σηματοδοτεί το πρώτο έργο από την ομάδα Προηγμένης τεχνολογίας και έργων της Google (ATAP) που θα γίνει ένα εμπορικά διαθέσιμο προϊόν.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS