ΑρχικήinetΈρχεται νέα ειδική έκδοση του Xiaomi Redmi Note 4!

Έρχεται νέα ειδική έκδοση του Xiaomi Redmi Note 4!

Η Xiaomi με την σειρά της ετοιμάζει το δικό της smartphone μεσαίας κατηγορίας το οποίο θα κοστολογείται στα 200 δολάρια και διαθέτει αρκετά εντυπωσιακά specs. Ο λόγος για το Redmi Note 4 το οποίο είναι ήδη αρκετά γνωστό στην Κίνα  και πρόκειται να κυκλοφορήσει και σε αποκλειστική έκδοση με ακόμα περισσότερες προδιαγραφές.Redmi Note 4

Αν και το πρωτότυπο μοντέλο είναι ήδη ισχυρό, η Xiaomi αποφάσισε να παρουσιάσει μια ακόμα πιο ισχυρή έκδοση του Redmi Note 4 στις 14 Μαρτίου. Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά η βελτιωμένη έκδοση του Xiaomi Redmi Nοte 4 θα διαθέτει 4GB RAM και εσωτερική μνήμη 64GB. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το πρωτότυπο μοντέλο έρχεται με 3GB μνήμης RAM και 32GB αποθήκευσης η αλλαγή αυτή αποτελεί σημαντική αναβάθμιση.

Το καλύτερο πράγμα σχετικά με το νέο μοντέλο Redmi δεν είναι τα χαρακτηριστικά του αλλά η τιμή του καθώς θα πωλείται στην τιμή των 200 δολαρίων.

Οι καταναλωτές θα είναι σε θέση να το αποκτήσουν σε μπλε ή μαύρη απόχρωση. Είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στην αγορά της Κίνας και δυστυχώς δεν υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να φτάσει και σε πολλές άλλες αγορές παγκοσμίως. Παρ’ ολ’ αυτά μερικοί λιανοπωλητές μπορεί να πωλούν το smartphone σε παγκόσμιο επίπεδο. Να σημειώσουμε ότι το τηλέφωνο θα πρέπει να τρέχει σε παγκόσμια ROM και όχι σε κινεζική αν αυτή η κίνηση πραγματοποιηθεί.

Εκτός από την αναβάθμιση της μνήμης η αποκλειστική έκδοση του Redmi Nοte 4 δεν θα είναι διαφορετική από το αρχικό μοντέλο εφόσον θα εξακολουθεί να διαθέτει μια οθόνη 5,5 ιντσών  με ανάλυση full HD (1080p) καθώς και dual-SIM υποστήριξη.

Το Xiaomi Redmi Nοte 4 τροφοδοτείται από έναν 2.1GHz octa-core MediaTek Helio X20 επεξεργαστή σε συνδυασμό με μια μπαταρία 4.100 mAh.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS