ΑρχικήgiveawayAshampoo Backup Pro 11 κερδίστε 11 άδειες χρήσης

Ashampoo Backup Pro 11 κερδίστε 11 άδειες χρήσης

Το Ashampoo Backup Pro 11 είναι μια ευέλικτη λύση δημιουργίας backup η οποία κάνει με ασφάλεια backup και επαναφέρει τα αρχεία σας, τμήματα δίσκων και ολόκληρα λειτουργικά συστήματα.

Τα δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν σε οποιαδήποτε συσκευή αποθήκευσης ή στο cloud με εικονικά backups χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία “Infinite Reverse Incremental” η οποία εξοικονομεί μέχρι και 50% του χώρου σας στο δίσκο.

Τα backups δημιουργούνται αυτόματα και ενημερώνονται συνεχώς μέσω ξεχωριστών ρυθμίσεων προσαρμογής. Ashampoo Backup Pro 11

Η υποστήριξη Cloud είναι επίσης ενσωματωμένη και περιέχει διάφορους γνωστούς παρόχους υπηρεσιών. Τα backups μπορούν να προστατευτούν ενάντια σε μη εξουσιοδοτημένες προσβάσεις με ισχυρή κρυπτογράφηση.

Το Ashampoo Backup Pro 11 δεν καθυστερεί το σύστημά σας και αυτόματα παύει όλες τις τρεχούμενες διεργασίες όταν χρειάζεστε την πλήρη ισχύ του υπολογιστή σας. Τα backups μπορούν να ανακτηθούνε εύκολα είτε μέσω της εξερεύνησης των Windows είτε από το πρόγραμμα.

Για να προετοιμαστούν κατά της ολικής αποτυχίας του συστήματος, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα σύστημα έκτακτης ανάγκης για τα Windows σε στικάκι USB ή DVD.

Αυτό τους βοηθάει να επαναφέρουν το σύστημά τους σε μία προηγούμενη κατάσταση αν αντιμετωπίσουν κάποια επίθεση ιού ή όταν καθίσταται απαραίτητη η επανεγκατάσταση των Windows. Πέρα από το νέα δυνατότητα διάσωσης συστήματος η οποία έχει προγραμματιστεί μέσα στο πρόγραμμα, οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν καλύτερη πρόσβαση στα διάφορα χαρακτηριστικά της έκδοσης 11.

Το πρόγραμμα έχει επανασχεδιαστεί πλήρως με καλύτερο χειρισμό για ευκολία.

Χαρακτηριστά Ashampoo Backup Pro 11:

– Εύκολη και έξυπνη διεπαφή χρήστη
– Νέος και κατανοητός χειρισμός προγράμματος
– Σύστημα διάσωσης για Windows
– Καμία ελπίδα για ransomware και ιούς
– Διάσωση συστήματος τελευταίας τεχνολογίας για όλες τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης
– Περισσότερες από 100 τροποποιήσεις για ολοκληρωμένη ασφάλεια

Λειτουργικό Σύστημα:
Windows 10, Windows 8 / 8.1, Windows 7

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2017/03/13

Τιμή: EUR 39.99

Δοκιμαστική Περίοδος: 30 μέρες (10 μέρες + 20 μέρες μετά την εγγραφή με e-mail)

Μέγεθος: 80,27 MB, 82.196 kB, 84.169.196 B

[su_box title=”GiveAway” box_color=”#870A94″ radius=”1″]To SecNews.gr διαθέτει για σας 11 άδειες χρήσης της εφαρμογής Ashampoo Backup Pro 11.

Οι 11 πρώτοι που θα σχολιάσουν αυτή την δημοσίευση (όχι στα social media) και θα στείλουν e-mail στο info[at]secnews.gr θα παραλάβουν από μία άδεια χρήσης. Προσοχή είναι δύο διαφορετικές ενέργειες: ΣΧΟΛΙΟ + E-MAIL.

Ο διαγωνισμός ισχύει για τους αναγνώστες μας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα δώρα σας θα τα παραλάβετε το βράδυ της Τετάρτης 15 Μαρτίου 2017.[/su_box]

Download: http://www.ashampoo.com/ashampoo_backup_pro_11_sm.exe

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS