ΑρχικήUpdatesCRNA Νέο εργαλείο προγραμματισμού του Facebook για κάθε OS

CRNA Νέο εργαλείο προγραμματισμού του Facebook για κάθε OS

Create React Native App ή CRNA από το Facebook: Έχετε κάποια ιδέα για μια νέα εφαρμογή για κινητά; Σκεφτείτε να την πιθανότητα να αναπτύξετε την εφαρμογή σας με ένα νέο εργαλείο του Facebook. Η εφαρμογή ονομάζεται Create React Native App (CRNA) και μπορεί να αναπτύξει εφαρμογές για iOS και Android σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα.

Με την κυκλοφορία του Create React Native App (CRNA), δεν χρειάζεται το Xcode ή κάποιο Mac για να αναπτύξετε εφαρμογές του iOS, και ομοίως, δεν χρειάζεται το Android Studio και πολλά άλλα για τη δημιουργία λογισμικού για Android.

Η νέα εφαρμογή CRNA σας επιτρέπει να ελέγχετε εγγενή στοιχεία UI και στις δύο κινητές πλατφόρμες χρησιμοποιώντας JavaScript.Facebook

Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε APIs διαφόρων χαρακτηριστικών των κινητών συσκευών  όπως τη φωτογραφική μηχανή, τις επαφές, τους χάρτες και τα Facebook IDs.

Για να ξεκινήσετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε το εργαλείο. Χρησιμοποιήστε τις οδηγίες που παρέχονται για να δημιουργήσετε ένα project και αρχίστε την ανάπτυξή του. Όταν είναι έτοιμο μπορείτε να το πακετάρετε με το React Native packager.

Η νέα ιδέα κάνει τη διαδικασία της ανάπτυξης και της δοκιμής εφαρμογών για κινητά τόσο απλή όσο είναι και η ανάπτυξη και οι δοκιμές των web εφαρμογών.

Εάν μάλιστα είστε εξοικειωμένοι με το React JavaScript library του Faceboοk, το CRNA θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε ακόμη πιο γρήγορα με το επόμενο project σας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το CRNA και να κατεβάσετε το εργαλείο από το αποθετήριό του στο GitHub.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS