ΑρχικήinetΠοιος είναι ο επεξεργαστής του νέου Xiaomi Mi 6...

Ποιος είναι ο επεξεργαστής του νέου Xiaomi Mi 6…

Η Xiaomi εργάζεται σκληρά για την κυκλοφορία του διαδόχου του δημοφιλούς Mi 5 smartphone. Ο λόγος για το Xiaomi Mi 6 του οποίου οι τεχνικές προδιαγραφές έχουν ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο και ειδικά όσες αφορούν τον σχεδιασμό και τον επεξεργαστή του.Xiaomi Mi 6

Σύμφωνα με φήμες η Xiaomi ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια ειδική έκδοση του Xiaomi Mi 6 η οποία θα κατασκευαστεί από κεραμικό. Να σημειώσουμε ότι ο όγκος παραγωγής για τα κεραμικά είναι αρκετά χαμηλός γεγονός που δεν φαίνεται να αποθαρρύνει την εταιρεία. Τα υπόλοιπα μοντέλα  Xiaomi Mi 6 θα είναι από μέταλλο και γυαλί παρόμοια δηλαδή με τα Mi 5 smartphones. Η νέα συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει την χρονική περίοδο μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου σε λίγες όμως παραλλαγές.

Οι πληροφορίες για το Xiaomi Mi 6 είναι πολλές χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιωθεί από την εταιρεία. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι όλες οι παραλλαγές του νέου smartphone θα τρέχουν σε οκταπύρηνο  Snapdragon 835 64-bit επεξεργαστή ενώ άλλοι θεωρούν πιο πιθανή επιλογή τον Snapdragon 821 επεξεργαστή λόγω των χαμηλών αποδόσεων του τελευταίου επεξεργαστή της Qualcomm.

Επιπλέον, το νέο Mi 6 αναμένεται να έρθει με μια 5.2-ιντσών Full HD (1920 x 1080) οθόνη ενώ η ειδική έκδοση με μια QHD (2560 x 1440) οθόνη. Η χωρητικότητα της RAM θα ποικίλει μεταξύ των  4GB και 6GB ενώ θα προσφέρονται και πολλαπλές παραλλαγές του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης.

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι ο Snapdragon 835 επεξεργαστής δεν θα είναι underclocked γεγονός που σημαίνει ότι θα προσφέρει μια αρκετά ισχυρή απόδοση. Το Mi 6 θα τρέχει σε  Android 7.0 Nougat. Φήμες σχετικά με την κάμερα αποκαλύπτουν ότι το νέο smartphone θα είναι εφοδιασμένο με αισθητήρα IMX400 της Sony ενώ το premium edition θα μπορούσε να έχει εγκατάσταση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS