ΑρχικήinetΤο Huawei P10 Lite έρχεται στην Ευρώπη

Το Huawei P10 Lite έρχεται στην Ευρώπη

Η Huawei ανακοίνωσε τις ναυαρχίδες της, τα P10 και P10 Plus, κατά την διάρκεια του  Mobile World Congress στη Βαρκελώνη τον περασμένο μήνα. Όπως ακριβώς συνέβη και πέρσι, η Ηuawei θα παρουσιάσει μια Lite έκδοση των νέων συσκευών της που ήδη είναι διαθέσιμη για προπαραγγελίες στην Ιταλία.Huawei

Τον προηγούμενο μήνα το Ηuawei P10 Lite έχει αποσταλεί στους εμπόρους λιανικής πώλησης της Ολλανδίας και θα διατίθεται στην τιμή των 350 ευρώ. Να σημειώσουμε ότι η εκτιμώμενη ημερομηνία πώλησης υπολογίζεται στις 11 Απριλίου, χωρίς αυτό αν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την εταιρεία.

Μια δεύτερη ευρωπαϊκή χώρα που έχει ξεκινήσει τις προπωλήσεις του Ηuawei P10 Lite είναι η Ιταλία με το κινητό να προσφέρεται στην τιμή των 349 ή 379 ευρώ.

Το ευχάριστο είναι ότι αποκαλύφθηκαν πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές του νέου smartphone οι οποίες επιβεβαιώνουν τις μέχρι τώρα φήμες.

Συγκεκριμένα, το νέο Ηuawei P10 Lite θα διαθέτει μια οθόνη 5.2-ιντσών Full HD με 1920 x 1080 pixel ανάλυση, θα τροφοδοτείται από έναν οκταπύρηνο Kirin 655 επεξεργαστή σε συνδυασμό με μνήμη RAM που θα φτάνει τα 4GB μαζί με 32GB εσωτερική μνήμη η οποία μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD. Επιπλέον, θα διαθέτει μπαταρία 3,100mAh και θα τρέχει σε Android 7.0 Nougat με EMUI 5.1. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων  θα είναι 12MP με f / 2.0 διάφραγμα. Δυστυχώς, η κάμερα δεν θα είναι Leica και ούτε θα προσφέρει δύο αισθητήρες όπως τα  P10 και P10 Plus.

Το Ηuawei P10 Lite αναμένεται να κυκλοφορήσει σε διάφορες παραλλαγές χρωμάτων συμπεριλαμβανομένου του μαύρου, λευκού και χρυσού. Οι πωλήσεις του νέου smartphone θα ξεκινήσουν στις 11 Απριλίου οπότε μια επίσημη παρουσίαση του αναμένεται από στιγμή σε στιγμή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS