ΑρχικήReviewsΓυαλιά ηλίου θα πραγματοποιούν mobile payment

Γυαλιά ηλίου θα πραγματοποιούν mobile payment

γυαλιά-ηλίου

Ξέρουμε για τις ανέπαφες συναλλαγές μέσω κινητού. Έχουμε δει πρόσφατα τη δημιουργία ενός δαχτυλιδιού για τον ίδιο σκοπό. Τώρα όμως ένα από τα πιο χρήσιμα και απαραίτητα αξεσουάρ μας, μπαίνει επίσης στο παιχνίδι των mobile πληρωμών. Ανακοινώθηκε στο SXSW στο Ώστιν του Τέξας την Κυριακή, αλλά χρησιμοποιήθηκε στο Pro World Surf League Quiksilver Pro Gold Coast στην Αυστραλία την Τρίτη, το πρωτότυπο wearable της Visa φέρνει τις δυνατότητες κινητής πληρωμής στο πρόσωπό σας!

Τα γυαλιά ηλίου πληρωμών της Visa, έχουν ενσωματωμένο NFC chip, που συνδέεται με μια προπληρωμένη κάρτα με δυνατότητες επαναχρέωσης. Τα πρωτότυπα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σχεδόν οποιοδήποτε μηχάνημα ανέπαφων πληρωμών.

Η NFC πρωτοστατεί στον τομέα των nearfield επικοινωνιών και είναι η πιο κοινή μορφή τεχνολογίας κινητής πληρωμής. Απαιτεί η συσκευή πληρωμής  να απέχει χιλιοστά από τον αναγνώστη, πράγμα που σημαίνει επίσης, ότι πρέπει να βγάζετε τα εν λόγω γυαλιά ηλίου κάθε φορά που θέλετε να πληρώσετε με αυτά.

Δεν υπάρχει καμία ανάγκη φόρτισης μπαταρίας για τα γυαλιά καθώς το τσιπ NFC είναι παθητικό και αντλεί ενέργεια από τον αναγνώστη.

Η ασφάλεια για κάθε ζεύγος γυαλιών, περιλαμβάνει τεχνολογία tokenization της Visa, η οποία αντικαθιστά τα αναγνωρίσιμα στοιχεία πληρωμής του χρήστη με μοναδικούς κρυπτογραφημένους αριθμούς για κάθε πληρωμή. Δεν υπάρχει τίποτα, ωστόσο που θα σταματούσε κάποιον από τη χρήση των γυαλιών ηλίου, από τη στιγμή που θα τα πάρει στα χέρια του. Σε περίπτωση κλοπής πρέπει να επικοινωνήσετε με τον εκδότη της πιστωτικής κάρτας και να την ακυρώσετε.

Προς το παρόν, όμως, η Visa δεν έχει σχέδια για την επέκταση του προγράμματος πέραν των πιλοτικών μοντέλων στην Αυστραλία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS