ΑρχικήinetΤο iPhone 7 Plus Retro έρχεται με vintage Mac σχεδιασμό

Το iPhone 7 Plus Retro έρχεται με vintage Mac σχεδιασμό

Το iPhone 7 Plus είναι η τελευταία ναυαρχίδα της Apple, και είχε πολύ καλή υποδοχή στην αγορά σε παγκόσμιο επίπεδο μετά το λανάρισμα της το περασμένο έτος. Η ColorWare, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην δημιουργία custom-made ηλεκτρονικές συσκευές και δέρματα και τώρα πουλάει ένα iPhone 7 Plus με vintage σχεδιασμό. Η ColorWare αποκαλεί την νέα συσκευή iPhone 7 Plus Retro και προσφέρει την SIM ελεύθερη και ξεκλείδωτη, με 256GB εσωτερική αποθήκευση. Το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρονικό διάστημα και οι παραγγελίες έρχονται μετά από 2-3 εβδομάδες.

retro

Αυτό δεν είναι το μόνο μειονέκτημα, το  iPhone 7 Plus με 256GB αποθήκευσης πωλείται σήμερα για $ 969 στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ η παραλλαγή Retro της ColorWare πηγαίνει στα $ 1.899. Το Retro μοντέλο έχει ένα πολύχρωμο λογότυπο της Apple στο πίσω μέρος και σκούρες μπεζ ρίγες άκρες ζωγραφισμένες πάνω από ένα original μαύρου χρώματος iPhone 7 Plus.

Η ColorWare δήλωσε ότι τα πρώτα 25  iPhone 7 Plus Retro θα περιλαμβάνουν έναν αριθμό γνησιότητας στο πίσω μέρος καθιστώντας έτσι το τηλέφωνο ακόμη πιο αποκλειστικό. Ίσως σε λίγα χρόνια τα μοντέλα με αριθμό αυθεντικότητας πλησιέστερα στο 1 να πωλούνται πολύ καλά σε ιστοσελίδες λιανικής πώλησης, όπως το eBay.

Η εταιρεία παρείχε λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία προσαρμογής, λέγοντας ότι τα  iPhone 7 Plus τηλέφωνα θα περάσουν μια εντατική διαδικασία αποσυναρμολόγησης, καθαρισμού, ζωγραφικής και επιθεώρησης. Η συσκευή στην συνέχεια λειαίνεται και επανασυναρμολογείται και μετά στέλνεται στο τελικό στάδιο ελέγχου και στην συνέχεια συσκευάζεται.

Το iPhone 7 Plus Retro Edition περιλαμβάνει EarPods, USB τροφοδοτικό και έγγραφο τεκμηρίωσης στο κουτί.

Τα άλλα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου είναι ίδια, dual-camera 12MP στο πίσω μέρος με  f / 1.8 διάφραγμα και OIS. Μπροστά κάμερα  7MP, ενώ το τηλέφωνο διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών, 2,900mAh μπαταρία, 3GB RAM και διαθέτει ένα βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS