ΑρχικήinetΗ Apple εργάζεται πάνω σε AR χαρακτηριστικά για το επόμενο iPhone

Η Apple εργάζεται πάνω σε AR χαρακτηριστικά για το επόμενο iPhone

Μια νέα έκθεση από το Bloomberg αναφέρει ότι η Apple εργάζεται πάνω σε νέα πολλαπλά AR χαρακτηριστικά, για το επερχόμενο iPhone της. Προφανώς, ο Tim Cook αντιμετωπίζει «πολύ σοβαρά» το AR και σκοπεύει να φέρει την τεχνολογία και στο κοινό.

iPhone

Η Apple έχει δημιουργήσει μια ομάδα για να εργαστεί σε νέο υλικό και λογισμικό που θα οδηγήσει αργότερα στα AR χαρακτηριστικά για το επερχόμενο iPhone, αναφέρουν ανώνυμες εσωτερικές πηγές του Bloomberg. Η ομάδα διοικείται από ένα πρώην στέλεχος της Dolby Laboratories και περιλαμβάνει εμπειρογνώμονες που εργάστηκαν για τα Oculus και HoloLens που κυκλοφόρησαν από το Facebook και τη Microsoft.

Η εταιρεία Cupertino, αγόρασε επίσης αρκετές μικρές επιχειρήσεις που εργάστηκαν για το υλικό AR, το 3D gaming, καθώς και λογισμικό εικονικής πραγματικότητας.

Η Apple εργάζεται πάνω σε μια σειρά από προϊόντα AR

Η ομάδα, που συνδυάζει διάφορους εμπειρογνώμονες πάνω στην επαυξημένη πραγματικότητα, δεν θα εργάζεται αποκλειστικά και μόνο για τα χαρακτηριστικά του επόμενου iPhone, αλλά και μια σειρά από προϊόντα AR. Προφανώς, η Apple σκοπεύει να αναπτύξει ένα ζευγάρι ψηφιακών γυαλιών, που θα συνδέονται ασύρματα με ένα κινητό και θα μεταφέρει βίντεο ή το περιεχόμενο μιας εφαρμογής στον χρήστη.

Εκατοντάδες μηχανικοί εργάζονται για την συγκεκριμένη τεχνολογία. Μερικοί από αυτούς εστιάζουν αποκλειστικά στα AR χαρακτηριστικά για το νέο iPhone. Η Apple σκοπεύει να φέρει στους χρήστες της, τη δυνατότητα να τραβήξουν μια φωτογραφία και στη συνέχεια, να αλλάξουν το βάθος ολόκληρης της εικόνας ή το βάθος συγκεκριμένων αντικειμένων. Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό θα επιτρέπει στους χρήστες να απομονώσουν ένα συγκεκριμένο αντικείμενο μέσα σε εικόνες και να το γείρουν κατά 180 μοίρες. Ένα άλλο εργαλείο AR θα επιτρέπει τα αντικείμενα και τα εικονικά εφέ να τοποθετούνται μέσα σε εικόνες.

Η έκθεση αυτή είναι σύμφωνη με την ανάλυση που έγινε πρόσφατα από το Ming-Chi Kuo, ο οποίος προέβλεψε ότι το επόμενο iPhone θα έχει μία καινοτόμο κάμερα εξοπλισμένης με ένα υπέρυθρο προβολέα και δέκτη.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS