ΑρχικήinetΠότε έρχονται στα καταστήματα τα νέα Nokia smartphones

Πότε έρχονται στα καταστήματα τα νέα Nokia smartphones

Η HMD Global, όπως όλοι γνωρίζουμε, ανακοίνωσε μια σειρά από Nokia κινητά τηλέφωνα κατά την διάρκεια του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη. Αν και οι προπαραγγελίες  έχουν ήδη ξεκινήσει σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες απ’ ότι φαίνεται οι συσκευές δεν θα φτάσουν μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του Q2.Nokia

Ο επικεφαλής του Marketing της HMD Global, Tomislav Himbele, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι τα Nοkia-branded τηλέφωνα θα φτάσουν στην αγορά το δεύτερο εξάμηνο του Q2 οπότε θα έχουμε την δυνατότητα απόκτησης τους στα μέσα Μαΐου το νωρίτερο.

Αποκαλύφθηκε επίσης ότι οι τιμές των νέων τηλεφώνων θα είναι διαφορετικές από εκείνες που ανακοινώθηκαν στο MWC. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι οι ευρωπαϊκές χώρες δεν έχουν τον ίδιο φόρο προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ).

Η HMD Global ανακοίνωσε κατά την διάρκεια του MWC 2017 ότι το Nοkia 3 θα πωλείται στην τιμή των 139 ευρώ ενώ τα Nοkia 5 και 6 στην τιμή των 189 και 229 ευρώ αντίστοιχα. Η ειδική έκδοση Nοkia 6 Arte Black Limited Edition κοστολογείται στα 299 ευρώ αλλά θα είναι διαθέσιμο μόνο σε επιλεγμένες αγορές.

Το θρυλικό Νοkia 3310 θα είναι το πιο φθηνό από όλα τα νέα smartphones, στα 49 ευρώ, για τους πελάτες που νοσταλγούν τις παλιές εποχές που τα τηλέφωνα σπάνια ξέμεναν από μπαταρία.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι η HMD Global τόνισε ότι στόχος της είναι να φτάσει στις τρείς μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες κινητών τηλεφώνων μέσα στα επόμενα τρία χρόνια έχοντας απέναντι της τους κολοσσούς, Apple και Samsung.

Αναμφίβολα, η HMD Global με τα Nοkia-branded τηλέφωνα έκανα μια πολύ δυναμική αρχή ειδικά με την επανακυκλοφορία του Nοkia 3310 που μαίνεται να σπάσει τα ταμεία.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS