ΑρχικήinetΤο Apple Store "πέφτει", καθώς η Apple προετοιμάζεται για νέα προϊόντα

Το Apple Store “πέφτει”, καθώς η Apple προετοιμάζεται για νέα προϊόντα

Η Apple ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα κλείσει το Apple Store της σήμερα και οι πελάτες δεν θα είναι σε θέση να δώσουν τις παραγγελίες για τα προϊόντα της Apple τρεις με οχτώ ώρα Ανατολής. Η εταιρεία δεν αποκάλυψε τον λόγο για την προγραμματισμένη downtime συντήρηση, αλλά υπαινίχθηκε ότι νέα προϊόντα κυκλοφόρησαν.

Store

Το Apple Store είναι σήμερα «κατεβασμένο» αλλά το μήνυμα που εμφανίζεται κατά την πρόσβαση λέει «’Έχουμε κάτι ιδιαίτερο στο κατάστημα για εσάς. Και πραγματικά ανυπομονούμε να το δείτε. Παρακαλώ ελέγξτε ξανά σύντομα.»

Αυτό υπαινίσσεται ότι νέα προϊόντα προστίθενται και διατίθενται στους χρήστες μόλις το κατάστημα ξαναβρεθεί σε λειτουργία. Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει ακόμη, πιθανολογούμε ένα δελτίο τύπου να εκδοθεί αργότερα σήμερα.

Πρόσφατες φήμες που κυκλοφόρησαν έλεγαν ότι η Apple εργάζεται πάνω σε μια σειρά νέων iPads, η οποία θα λανσαριστεί στο κοντινό μέλλον. Ένα από αυτά τα iPads θα είναι το πολυαναμενόμενο Pro μοντέλο 10.5 ιντσών iPad με πολύ λεπτή-bezel οθόνη και το συνολικό μέγεθος του ελαφρώς μεγαλύτερο από το σημερινό 9,7 ιντσών iPad Pro. Ωστόσο, οι εκθέσεις επισημαίνουν ότι αυτό το iPad θα μπορούσε να ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια εκδήλωσης τον Απρίλιο, όταν η Apple θα ανοίξει την νέα της Apple Park πανεπιστημιούπολη.

Πέρα από αυτό, η Apple λέγεται επίσης ότι θα κυκλοφορήσει ένα ανανεωμένο 12,9-ιντσών iPad Pro και μια 9.7-ιντσών παραλλαγή, ενώ το τελευταίο αυτό προϊόν θα αντικαταστήσει iPad Air 2. Η εταιρεία Cupertino λέγεται ότι θα εισάγει μια νέα παραλλαγή του iPhone SE, που θα έχει 128 GB εσωτερική μνήμη. Το iPhone SE δεν θα είναι στην πρώτη γραμμή των προϊόντων της Apple, αλλά το τηλέφωνο που κυκλοφόρησε πέρυσι έχει μια σταθερή βάση χρηστών που αποτελείται από χρήστες που απολαμβάνουν μικρότερα iPhones, αλλά με εξίσου ισχυρές δυνατότητες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS