ΑρχικήinetΤο iPhone 8 θα μοιάζει με το αρχικό μοντέλο;

Το iPhone 8 θα μοιάζει με το αρχικό μοντέλο;

Το έχουμε συζητήσει αρκετές φορές ήδη αλλά απ’ ότι φαίνεται το iPhone 8 θα συνεχίσει να μας απασχολεί για αρκετό καιρό ακόμα. Γνωρίζουμε ότι το επετειακό iPhone θα φέρει πολλές νέες καινοτόμες αλλαγές, αυτό που δεν γνωρίζαμε και έρχεται να μας το αποκαλύψει μια νέα έκθεση είναι ότι η νέα έκδοση θα έχει επίσης αφιέρωμα στο πρώτο iPhone.iPhone 8

Οι αναλυτές έχουν κάνει λόγο για την χρήση του “water drop design” στο νέο iPhone, σχεδιασμός που είχε χρησιμοποιηθεί και στο αρχικό μοντέλο. Αυτό σημαίνει ότι το τηλέφωνο θα διαθέτει μια ομαλότερη και πιο στρογγυλεμένη πίσω καμπύλη από τις άκρες των υπαρχουσών μεταλλικών θηκών.

Η Apple θα χρησιμοποιήσει ένα τρισδιάστατο γυάλινο υλικό στο πίσω μέρος του iPhοne 8 με σκοπό να μοιάζει περισσότερο με το αρχικό μοντέλο. Υπάρχει βέβαια μια μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων: Το iPhone 8 θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη των 5,8 ιντσών και θα είναι πολύ πιο λεπτό από τα 11,6 χιλιοστά στο αρχικού iPhone.

Οι 3D γυάλινες λεπτομέρειες στο νέο iPhone θα βρίσκονται στις πάνω, κάτω, δεξιές και αριστερές μεριές του δίνοντας στο κινητό μια τελείως διαφορετική εμφάνιση από το επίπεδο και λιγότερο καμπυλωτό iPhone 4. Επιπλέον, υποστηρίζεται ότι το νέο μοντέλο θα διαθέτει έναν γυάλινο σχεδιασμό σε αντίθεση με τα πλαστικά και αλουμίνια υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στο αρχικό.

Η έκθεση αναφέρει ότι το iPhone 8 δεν θα έχει πολύ εμφανείς καμπυλωτές γραμμές στο πλάι όπως ακριβώς και το Samsung Galaxy S, παρά μόνο τις OLED οθόνες που είναι αρκετά ευέλικτες και κατάλληλες  για τέτοιου είδους σχεδιασμό.

Έχουμε διαβάσει αρκετές φήμες σχετικά με την οθόνη του iPhone 8 με πιο πιθανό σενάριο το νέο μοντέλο να έρχεται με οθόνη 2,5D και παρόμοια καμπύλη με το προκάτοχο του.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS