ΑρχικήinetΔιέρρευσαν φωτογραφίες των μπαταριών των Samsung Galaxy S8 και S8+

Διέρρευσαν φωτογραφίες των μπαταριών των Samsung Galaxy S8 και S8+

Η Samsung δεν θέλει να διακινδυνέψει οτιδήποτε σχετικά με την μπαταρία  της επερχόμενης ναυαρχίδας και υπήρξαν πολλές διαρροές σχετικά με κρίσιμες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο τηλέφωνο. Η τελευταία αποκαλύπτει τις μπαταρίες τόσο για το Galaxy S8 και το S8 +.

Samsung

Δύο εικόνες που διέρρευσαν δείχνουν την χωρητικότητα της μπαταρίας για το πρότυπο Galaxy S8 με οθόνη 5,8 ιντσών και το μεγαλύτερο Galaxy S8 + με οθόνη 6.2 ιντσών. Όπως φημολογείται προηγουμένως, το καθιερωμένο μοντέλο θα αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 3,000mAh, ενώ το μεγαλύτερη τηλέφωνο θα χρησιμοποιήσει μια μπαταρία  3,500mAh, θεωρώντας ότι έχει μεγαλύτερη οθόνη και έτσι καταναλώνει περισσότερη ενέργεια.

Μια φωτογραφία που διέρρευσε στο παρελθόν έδειξε ότι τα δύο τηλέφωνα θα έχουν ανάλυση WQHD + (2960 × 1440), το μενού ρυθμίσεων θα προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να ρυθμίσουν την ανάλυση και στην συνέχεια να εξοικονομήσουν μπαταρία. Επιπλέον, η προεπιλεγμένη ανάλυση για τα δύο τηλέφωνα φαίνεται να είναι FHD + ή 2220 × 1080 pixels.

Ένα άλλο κομμάτι των πληροφοριών που προκύπτει από τις νέες εικόνες είναι το γεγονός ότι οι μπαταρίες κατασκευάζονται στην Κορέα και συναρμολογούνται στο εργοστάσιο της Samsung στο Βιετνάμ. Το Galaxy Note 7 έπαιρνε ενέργεια από μπαταρίες που κατασκευάζονταν στην Κίνα.

Μετά το φιάσκο του Galaxy Note 7 και τα προβλήματα με την μπαταρία του τελευταίου τηλεφώνου, η Samsung αποφάσισε να διαφοροποιήσει τους προμηθευτές της μπαταρίας του και λέγεται ότι έχει επικοινωνήσει με πολλές εταιρείες. Ένας από αυτούς του προμηθευτές είναι η Ιαπωνική εταιρεία Murata Manufacturing Works.

Για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μετά την ναυαρχίδα της αποτυχίας του περασμένου έτους, η Samsung σκοπεύει επίσης να προσφέρει μια άνευ όρων δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για τους πελάτες Galaxy S8. Ως εκ τούτου οι πελάτες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν το τηλέφωνο για τρεις μήνες και αν δεν τους αρέσει, μπορούν να λάβουν την πλήρη επιστροφή χρημάτων από την Samsung.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS