ΑρχικήinetΤο Lumia 650 πωλείται για 0,99 δολάρια!

Το Lumia 650 πωλείται για 0,99 δολάρια!

Το Lumia 650 είναι το τελευταίο smartphone της Microsoft που τρέχει σε Windows 10, διαθέτει mid-range προδιαγραφές και έναν εξαιρετικό σχεδιασμό. Lumia 650

Όταν όμως πρόκειται για την τιμή του, το Lumia 650  δεν είναι το πιο προσιτό τηλέφωνο της αγοράς καθώς η ξεκλείδωτη έκδοση δεν πωλείται για λιγότερα από 199 δολάρια.

Τώρα, υπάρχουν πλέον διάφοροι τρόποι για να αποκτήσετε την συσκευή πολύ πιο φθηνά. Συγκεκριμένα, οι πελάτες της Cricket Wireless είναι στην ευχάριστη θέση να αγοράσουν το smartphone σε μια ειδική προσφορά. Το πιστοποιημένο Microsoft Lumia 650 διατίθεται στην τιμή των 0,99 δολαρίων, μια από τις χαμηλότερες τιμές που έχουν υπάρξει ποτέ για ένα Windows τηλέφωνο.

Το Lumia 650 διαθέτει πολύ καλές προδιαγραφές και παρόλο που δεν είναι τόσο ισχυρό όσο οι ναυαρχίδες της εταιρείας, 950 ή 950 XL,  σίγουρα αξίζει την προσοχή όλων μας.

Αρχικά, έρχεται με μια οθόνη 5 ιντσών με 720×1280 ανάλυση και Gorilla Glass 3 προστασία από τις γρατζουνιές και τα χτυπήματα. Τροφοδοτείται από έναν Snapdragon 212 quad-core επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.3 GHz μαζί με 1GB RAM, αρκετά για να τρέξουν με μεγάλη ευκολία τα Windows 10 Mobile. Βέβαια, αν διατίθεντο 2GB μνήμη RAM  τα πράγματα θα γίνονταν ακόμα πιο εύκολα. Το smartphone είναι διαθέσιμο με 16GB με υποστήριξη microSD κάρτας έως και 256GB.

Η κύρια κάμερα του smartphone είναι 8 megapixels με LED φλας ενώ η δευτερεύουσα 5 megapixels και ενδείκνυται για selfies και βιντεοκλήσεις. Προσφέρεται microUSB για την φόρτιση και την μεταφορά δεδομένων, υποδοχή ακουστικών, Wi-Fi, Bluetooth, GPS και NFC. Τέλος, στο Lumia 650 συναντάμε μια μπαταρία 2,000 mAh που μπορεί να σας βγάλει μια ολόκληρη μέρα υπό φυσιολογικές συνθήκες. Αν αυτό δεν είναι προσφορά, τότε τι είναι;

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS