ΑρχικήinetΗ Microsoft προσλαμβάνει άτομα για την Windows 10 Mobile Team

Η Microsoft προσλαμβάνει άτομα για την Windows 10 Mobile Team

Η Microsoft απολύει χιλιάδες άτομα από την κινητή μονάδα μετά την εξαγορά των συσκευών και υπηρεσιών της Nokia, και τώρα μοιάζει η εταιρεία να έχει ξεκινήσει την πρόσληψη μηχανικών για την ομάδα των κινητών για άλλη μια φορά.

microsoft

Ο χρήστης του Twitter @h0x0d έχει εντοπίσει δύο διαφορετικές αγγελίες θέσεων εργασίας στην ιστοσελίδα του Microsoft Career, και οι δύο με στόχο τους πιθανούς υποψηφίους για την ομάδα που ασχολείται με τα κινητά.

Πρώτα απ’ όλα η  Microsoft ψάχνει για έναν Program Manager που θα δουλέψει στα mobile projects με στόχο τις επιχειρήσεις, OEM εταιρείες και καταναλωτές εξηγεί η Microsoft.

«Η ομάδα μας ψάχνει για τεχνικό διευθυντή προγράμματος για να οδηγήσει στον σχεδιασμό και την παράδοση των βασικών χαρακτηριστικών της πλατφόρμα πελάτη για Windows Mobile. Θα πρέπει να συμβάλλει σε ένα ευρύ φάσμα των χαρακτηριστικών των κινητών της πλατφόρμας, από την διαχείριση συσκευών, δυνατότητα αναβάθμισης, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας και τους οδηγούς για τη διαχείριση της ποιότητας πτήσεων και την επικοινωνία με τους πελάτες. Θα είναι μέρος μιας ισχυρής ομάδας που θα εκτελέσει σχετικά με την λειτουργία της πλατφόρμας υψηλής προτεραιότητας για τα Windows Mobile που θα χρησιμοποιηθούν από τους εταίρους της επιχείρησης, ΚΑΕ και καταναλωτές.»

Στην συνέχεια η εταιρεία ψάχνει για Senior Program Manager του οποίου μια από τις ευθύνες είναι η βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη στην κινητή πλατφόρμα. Η Redmond λέει τα εξής στην ακόλουθη αγγελία:

«Η ομάδα των Windows Mobile ψάχνει για έναν έμπειρο  Senior Program Manager για να συμβάλει στις εμπειρίες επικοινωνίας για κινητές συσκευές, να βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη, να πληρούν τις απαιτήσεις της επιχειρήσεις και του φορέα εκμετάλλευσης. Σε αυτό το ρόλο, θα συνεργαστεί με τους εταίρους σε όλη την εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας hardware για να καθορίσουν την στρατηγική, ορίστε να παραδώσει την εμπειρία της επικοινωνίας.»

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS