ΑρχικήinetΤα Galaxy S8 και S8+ έρχονται με δύο συστήματα ελέγχου ταυτότητας

Τα Galaxy S8 και S8+ έρχονται με δύο συστήματα ελέγχου ταυτότητας

Η στιγμή που η Samsung θα παρουσιάσει τις νέες ναυαρχίδες της πλησιάζει και οι φήμες για τα Galaxy S8 και S8 + οργιάζουν καθημερινά. Οι τελευταίες αναφορές αποκαλύπτουν τις παραλλαγές  χρωμάτων των νέων συσκευών καθώς και το επίσημο teaser της εταιρείας.Galaxy S8

Τα πλάνα προέρχονται από την Evan Blass που πρόσφατα αποκάλυψε τις επιλογές χρωμάτων του νέου Galaxy S8. Συγκεκριμένα, το νέο smartphone έρχεται σε μαύρο (Black Sky), γκρι (Orchid Gray) και χρυσό, χωρίς να έχει δοθεί ακόμα κάποια επίσημη ονομασία.  Η μαύρη έκδοση του Galaxy S8 θα διαθέτει τα Samsung Galaxy και S8 αναγνωριστικά στο πίσω μέρος. Αυτές όμως, απ’ ότι φαίνεται δεν είναι οι μόνες χρωματικές επιλογές της ναυαρχίδας καθώς προστίθεται στην λίστα και το μπλε (Blue Coral).

Εν τω μεταξύ, η Samsung θέλει να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη ένταση, από την ήδη υπάρχουσα, γύρω από τις νέες ναυαρχίδες της καθώς δημοσιεύεσαι ένα ακόμη teaser βίντεο στην Κορέα. Στο δεκαπεντάλεπτο βίντεο που αποτελείται από μια σειρά διαφημίσεων εκθειάζεται το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του νέου smartphone, ο αισθητήρας αναγνώρισης της ίριδας.

Τα καλά νέα είναι ότι ο αισθητήρας αναγνώρισης ίριδας δεν είναι η μόνη επιλογή ελέγχου ταυτότητας καθώς θα διαθέτει και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που μεταφέρεται στο πίσω μέρος της συσκευής, δίπλα στην κύρια κάμερα. Το Galaxy S8 θα έχει μια οθόνη 5,8 ιντσών ενώ το Galaxy S8 Plus 6,2 ιντσών. Στο Galaxy S8 συναντάμε και μια μπαταρία 3,000mAh ενώ στο μεγαλύτερο μοντέλο 3,500mAh.

Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι η θέση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν θα είναι πολύ βολική και εύχρηστη για τους χρήστες.

Η Samsung έχει αποκαλύψει ότι τα δύο high-end smartphones θα παρουσιαστούν σε ανοιχτή εκδήλωση στις 29 Μαρτίου.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS