ΑρχικήUpdatesGoogle app:Νέα ενότητα που θα σας λύσει τα χέρια

Google app:Νέα ενότητα που θα σας λύσει τα χέρια

H Google έφερε μια μεγάλη αλλαγή στις εφαρμογές της για Android και IOS συσκευές όταν εισήγαγε τις tappable συντομεύσεις που παρέχουν την δυνατότητα στους χρήστες να αναζητούν και να βρίσκουν ευκολότερα πληροφορίες στο διαδίκτυο.Google

Οι Tappable συντομεύσεις μπορούν να συνδυαστούν με επίσης πολύ εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της Gοogle που έχει αρχίσει να εμφανίζεται σε όλο και περισσότερους χρήστες. Η Google έχει δοκιμάσει την πρόσφατη ενότητα στο Gοogle app και αποφάσισε να την καταστήσει διαθέσιμη σε περισσότερους ανθρώπους.

Η Recent ενότητα είναι αποθηκευμένη στο Google app και θα την βρείτε στο side menu. Ωστόσο, για να έχετε πρόσβαση στις πρόσφατες αναζητήσεις σας, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την λειτουργία στο κάτω μέρος των “Settings menu” , “Accounts” και “Privacy”.

H Gοogle δήλωσε ότι το Recent σας επιτρέπει να ξαναβρείτε θέματα που αναζητήσατε πρόσφατα στην εφαρμογή. Έτσι, η διαδικασία της αναζήτησης γίνεται πλέον πιο εύκολη ενώ μπορείτε να συγκρίνετε τα προϊόντα σας πολύ πιο γρήγορα. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι μπορείτε να απαλλαγείτε από τις σελίδες που δεν επιθυμείτε απλά σύροντας τις χωρίς όμως να τις χάσετε από τον Google λογαριασμό σας.

Η νέα ενότητα δίνει επίσης την δυνατότητα πρόσβασης σε δραστηριότητα του Gοogle λογαριασμού σας και επιτρέπει να φιλτράρονται οι αναζητήσεις με βάση την μέρα ή το προϊόν. Δείχνει πόσες αναζητήσεις εκτελούνται την δεδομένη ημέρα και σας αφήνει να τις επεξεργαστείτε με πολλούς τρόπους. Να σημειώσουμε ότι μόνο εσείς μπορείτε να δείτε τις πληροφορίες του λογαριασμού σας.

Η Recent ενότητα δοκιμαζόταν για αρκετό καιρό, ακόμα και πριν η Gοogle παρουσιάσει τις  Offline Searches που επιτρέπουν στους χρήστες να αποθηκεύουν Gοogle αναζητήσεις χωρίς να είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS