ΑρχικήReviewsΤο μπρελόκ deltaK έχει θερμικό scanner

Το μπρελόκ deltaK έχει θερμικό scanner

Η Asa Cannell έχει δημιουργήσει ένα νέο θερμικό scanner, που είναι αρκετά μικρό ώστε να μπορείτε μεταφέρετε στα κλειδιά σας, ενώ παρέχει όλη τη λειτουργικότητα της ακριβούς θερμικής κάμεράς του, αλλά με πολύ μικρότερο κόστος.

θερμικό

Το μπρελόκ με το μικροσκοπικό θερμικό scanner, έχει ξεκινήσει καμπάνια στο Kickstarter για να κερδίσει τα $ 35.000 που απαιτούνται, για να προχωρήσει η συσκευή στην παραγωγή.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: «Σαρώστε τις επιφάνειες για θερμικές διακυμάνσεις χρησιμοποιώντας το deltaK, ένα νέο είδος θερμικού σαρωτή που προσφέρει ένα μεγάλο μέρος της λειτουργικότητας μιας θερμικής κάμερας, αλλά σε πολύ χαμηλότερο κόστος και αρκετά μικρό για να χωρέσει σε ένα μπρελόκ. Καθώς το deltaK κινείται πάνω σε μια επιφάνεια, εκπέμπει έναν τόνο που αλλάζει σε πορτοκαλί, καθώς η θερμοκρασία της επιφάνειας που σαρώνεται αλλάζει σε σχέση με το σημείο έναρξης της σάρωσης. Αυτό καθιστά εύκολο να βρείτε διακυμάνσεις της θερμοκρασίας σε μια επιφάνεια, το οποίο θα απαιτούσε κανονικά μια θερμική κάμερα.

Το deltaK έχει τρεις σειρές ευαισθησίας, οι οποίες του επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε σε επιφάνειες με μεγάλες ή μικρές διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Για παράδειγμα, το λιγότερο ευαίσθητο φάσμα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να ανιχνεύσει ένα αυτοκινούμενο σύστημα ψύξης, ενώ το πιο ευαίσθητο εύρος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να ανιχνεύσει έναν τοίχο για ζεστά ή κρύα αντικείμενα κάτω από την επιφάνεια. Ακόμα και μια αλλαγή της τάξεως του 1 ° F μπορεί εύκολα να γανεί στην υψηλότερη ρύθμιση ευαισθησίας. Υπό ορισμένες συνθήκες, είναι αρκετά ευαίσθητο για να ανιχνεύσει ξύλινα καρφιά σε έναν τοίχο.

Ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του deltaK είναι ότι όλες οι ενδείξεις θερμοκρασίας γίνονται σε σχέση με το σημείο εκκίνησης. Όταν το deltaK είναι ενεργοποιημένο, μετρά άμεσα και αποθηκεύει την θερμοκρασία που σαρώνεται. Όλες οι επιπλέον μετρήσεις αναφέρονται σε σχέση με αυτό το σημείο εκκίνησης, μέχρι να απελευθερωθεί ο διακόπτης ρεύματος.»

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Kickstarter.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS