ΑρχικήinetCYBER CRIME 2017: Το κυβερνοέγκλημα από την Προανάκριση στο Ακροατήριο

CYBER CRIME 2017: Το κυβερνοέγκλημα από την Προανάκριση στο Ακροατήριο

                                                                                    CYBER CRIME, 17 Μαΐου – 16 Ιουνίου 2017

                                                                      Το κυβερνοέγκλημα από την Προανάκριση στο Ακροατήριο

 

Με υπεύθυνο προγράμματος τον κύριο Ε. Σφακιανάκη, Αντιστράτηγο ε.α. ΕΛ.ΑΣ, Ειδικό Ερευνητή – Πραγματογνώμων ηλεκτρονικών εγκλημάτων, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα CYBER CRIME, που θα διεξαχθεί από τις 17 Μαΐου έως τις 16 Ιουνίου 2017, έχει ως στόχο την απόκτηση από τους συμμετέχοντες όλων εκείνων των εφοδίων, που θα τους βοηθήσουν να κατανοήσουν, να ερευνήσουν και να «δικάσουν» μια αξιόποινη πράξη, που τελέσθηκε στον Κυβερνοχώρο (Cybercrime) ή να οργανώσουν την άμυνα μιας κυβερνητικής ή μη κυβερνητικής οργάνωσης απέναντι σε ένα τέτοιο έγκλημα.

Με τη παρακολούθηση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να αναζητούν και να εφαρμόζουν το ισχύον δίκαιο ευχερέστερα αφού θα έχουν αποκτήσει υλικό και γνώση και θα έχουν ασκηθεί με τους πλέον εξειδικευμένους επαγγελματίες στο χώρο της έρευνας και καταστολής του κυβερνοεγκλήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα παρακολούθησης είτε με φυσική παρουσία στις υπερσύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας στις εγκαταστάσεις της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ (Αθήνα, Μαυρομιχάλη 23), είτε εξ αποστάσεως μέσω μίας απλής σύνδεσης στην εκπαιδευτική πλατφόρμα www.nblearning.org καθώς και εκ των υστέρων με μαγνητοσκόπηση (On demand).

Όπως προαναφέραμε, υπεύθυνος προγράμματος είναι ο κύριος Ε. Σφακιανάκης και εισηγητές οι: Δ. Γκύζης, Αντεισαγγελέας Εφετών, LLM, Φ. Δημοπούλου, Δικηγόρος, ΜΔΕ, Υπ. ΔΝ, Μ – I. Βουλγαράκη, Ψυχολόγος – Εγκληματολόγος.

Απευθύνεται:

Το πρόγραμμα CYBER CRIME απευθύνεται σε νομικούς, Δικηγόρους ή μη και σε επιστήμονες της εγκληματολογίας, της Πληροφορικής ή μη αλλά και σε οποιονδήποτε ασχολείται ή θα ήθελε να ασχοληθεί με την ασφάλεια στο Διαδίκτυο ή/και την έρευνα των εγκλημάτων στον Κυβερνοχώρο.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πρέπει να καταβάλλετε το απαιτούμενο ποσό ανάλογα την κατηγορία σας είτε μετρητοίς, είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης.  Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα.

 


 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS