ΑρχικήinetFacebook: έρχονται Reactions και Mentions στο Messenger

Facebook: έρχονται Reactions και Mentions στο Messenger

Το Facebook μόλις ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει δύο νέα χαρακτηριστικά στην εφαρμογή του Messenger για Android και iOS. Τα χαρακτηριστικά αυτά έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται σε χρήστες Messenger από όλο τον κόσμο.

Οι αντιδράσεις του Facebook στο Messenger θα επιτρέπουν στους χρήστες να εκφραστούν με ένα διασκεδαστικό τρόπο, επιλέγοντας από μια σειρά emojis. Το “νέο” χαρακτηριστικό είναι παρόμοιο με αυτί που υπάρχει ήδη στις δημοσιεύσεις του Facebook. Facebook
Με τα συγκεκριμένα emojis θα μπορείτε να επιλέξτε μια αντίδραση που για να εκφράσετε την αγάπη, ένα χαμόγελο, την έκπληξη, τη λύπη, τον θυμό, την επιδοκιμασία ή την αποδοκιμασία. Ανάμεσα στα emojis το Facebook πρόσθεσε και τον αντίχειρα αποδοκιμασίας στο Messenger, αλλά δεν είναι διαθέσιμο για τις δημοσιεύσεις του News Feed.

Το Faceboοk πρόσθεσε επίσης τη δυνατότητα για τους χρήστες του Messenger να βλέπουν πόσοι άνθρωποι αντιδρούν σε ένα μήνυμα και να ενημερώνονται για τις αντιδράσεις κάθε μέλους μιας ομάδας. Επιπλέον, θα εμφανίζεται ένα μικρό animation στο εσωτερικό της συζήτησης κάθε φορά που κάποιος αντιδρά σε ένα μήνυμα.

Το Faceboοk με την νέα ενημερωμένη έκδοση θα μπορεί να στέλνει ειδοποιήσεις ακόμα και όταν η εφαρμογή Messenger δεν είναι ανοιχτή. Οι αντιδράσεις θα είναι διαθέσιμες σε ομαδικές συζητήσεις, αλλά και σε συζητήσεις one-on-one σε μηνύματα μεταξύ φίλων.

Το Facebook εισήγαγε επίσης και τις αναφορές, ή όπως τα γνωρίζουμε από το Twitter, τα Mentions. Το χαρακτηριστικό έρχεται σαν ένας τρόπος κοινοποίησης σε χρήστες που αναφέρεται το όνομά τους σε μια συνομιλία. Θα πρέπει απλά (όπως το Twitter) να εισαγάγετε το σύμβολο @ ακολουθούμενο από το όνομα του ατόμου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS