ΑρχικήinetΚατεβάστε παλαιότερα plugin του Wordpress

Κατεβάστε παλαιότερα plugin του WordPress

Αν χρησιμοποιείτε κάποιο WordPress site θα γνωρίζετε πόσο σημαντικά είναι τα plugins. Όμως εκτός από τις λύσεις που προσφέρουν, καμιά φορά μπορούν να γίνουν και η αιτία να πέσει ολόκληρο το site.Wordpress
Ας πούμε ότι ενημερώσατε ένα από τα plugins σας και το blog σας δεν λειτουργεί πια.
Σαν καλός διαχειριστής γνωρίζετε ότι δεν πρέπει να κάνετε τίποτα αν δεν έχετε κρατήσει κάποιο backup της σελίδας σας, όμως αυτή τη φορά, δυστυχώς δεν κρατήσατε κάποιο αντίγραφο ασφαλείας. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες…

Αν σας έχει τύχει ένα σενάριο σαν το παραπάνω και πιάσατε τον εαυτό σας να βρίζει την ώρα και την στιγμή της ενημέρωσης, διαβάστε παρακάτω:

Δεν θα ήταν ωραίο αν θα μπορούσατε να κατεβάσετε τις προηγούμενες εκδόσεις των plugins που διατίθενται μέσω του wοrdpress.org; Θα μπορούσατε πολύ εύκολα να φτιάξετε το WordPress blog σας, ανεβάζοντας την προηγούμενη έκδοση που δεν παρουσίαζε προβλήματα.

Από το πρόγραμμα περιήγησής σας, πηγαίνετε στο plugin που σας ενδιαφέρει, χρησιμοποιώντας την διεύθυνση wοrdpress.org/plugins/<όνομα-του-plugin>

ή απλά ανοίξτε τη σελίδα

https://wordpress.org/plugins/

και αναζητήστε το plugin που σας ενδιαφέρει από το πλαίσιο αναζήτησης.

Αν πάτε τώρα στην καρτέλα (δεξιά) που ονομάζεται “προγραμματιστές” ή Developers, και κατέβετε λίγο προς τα κάτω θα δείτε ότι υπάρχουν όλες οι παλαιότερες εκδόσεις του plugin που σας ενδιαφέρει.

Φυσικά μπορείτε να κατεβάσετε κάθε έκδοση του plugin που κυκλοφόρησε μέσω του wοrdpress.org. Απλά κάντε κλικ πάνω στον αριθμό έκδοσης για να κατεβάσετε το plugin σαν αρχείο ZIP.

Χρησιμοποιήστε μια σύνδεση FTP για να το ανεβάσετε στο site σας (αφού διαγράψετε τα αρχεία που σας προκάλεσαν την αναστάτωση) και όλα θα λειτουργούν και πάλι μια χαρά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS