ΑρχικήinetΤα καταστήματα Amazon φέρνουν τα VR-AR στο σπίτι

Τα καταστήματα Amazon φέρνουν τα VR-AR στο σπίτι

Η επαυξημένη και εικονική πραγματικότητα είναι ακόμα σε νηπιακό στάδιο όσον αφορά τις εφαρμογές μη-gaming. Ωστόσο μια νέα πηγή υπαινίσσεται ότι η Amazon μπορεί να είναι έτοιμη να τα αλλάξει όλα αυτά.

Amazon

Γνωρίζουμε ήδη ότι η Amazon είναι πρόθυμη να εντάξει τεχνολογία VR και AR στις ηλεκτρικές συσκευές και τα έπιπλα του σπιτιού.

Η έκθεση υποστηρίζει ότι τα VR και AR εξετάζονται ως πιθανά χαρακτηριστικά μιας αλυσίδας καταστημάτων Amazon για τα σπίτι.

Φαίνεται πως η Amazon είναι αποφασισμένη να αναλάβει και το φυσικό κόσμο, τον οποίο απέφευγε συστηματικά εδώ και τόσα χρόνια.

Μέρος της στρατηγικής για τις συσκευές και τα έπιπλα, σύμφωνα με την έκθεση, θα χρησιμοποιεί τεχνολογία AR και VR για να βοηθήσει τους καταναλωτές να πάρουν τις αποφάσεις τους σχετικά με το ποια προϊόντα θα ταίριαζαν στα σπίτια τους.

Εικονικοί χώροι είναι ήδη διαθέσιμοι σε καταστήματα της Lowe στις ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας αυτό που η εταιρεία αποκαλεί «Holoroom How To» set-ups. Η οθόνη χρησιμοποιεί ένα HTC Vive για να δείξει στους πελάτες πώς να χρησιμοποιούν τα προϊόντα, ώστε να βελτιώσουν το σπίτι τους.

Η Lowe είναι επίσης πολύ μπροστά με το AR, καθώς πρόσφατα παρουσίασε μια εφαρμογή, που χρησιμοποιεί AR για να βοηθήσει να περιηγηθείτε μέσα στα καταστήματά της.

Αυτές οι καινοτομίες άλλαξαν δραματικά την εμπειρία των πελατών της Lowe ή της λιανικής πώλησης; Είναι νωρίς για τις δύο τεχνολογικές πλατφόρμες βάζει την αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης σε μια καλή θέση για να ανταγωνιστούν με οτιδήποτε καινούριο κυκλοφορήσει η Amazon.

Και αυτό είναι σημαντικό, γιατί αν η Amazon προχωρήσει στην αγορά των οικιακών VR συσκευών και επίπλων, η Lowe θα αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη μάχη της μέχρι τώρα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS