ΑρχικήinetΤα Lumia Windows Phones αφαιρέθηκαν από το Microsoft UK Store

Τα Lumia Windows Phones αφαιρέθηκαν από το Microsoft UK Store

Οι φήμες λένε ότι η Microsoft σχεδιάζει να αποσύρει το σήμα της Lumia για κινητά τηλέφωνα, και παρόλο που η εταιρεία έχει κρατήσει εντελώς κλειστό το στόμα της σε αυτές τις εικασίες μέχρι τώρα, ρίχνει κάθε είδους συμβουλές μέχρι τώρα, γεγονός που υποδηλώνει ότι πρόκειται πράγματι για την πρόθεση του.

Lumia

Αυτό ακριβώς συνέβη σήμερα όταν η επιχείρηση αφαίρεσε όλα τα τηλέφωνα Lumia από το κατάστημά της στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφήνοντας μόνο δύο από τα Windows smartphones που διατίθενται για την αγορά, και οι δύο προέρχονται από την ΚΑΕ τρίτων κατασκευαστών: το Acer Liquid Jade Primo και το HP Elite X3.

Οι οπαδοί των Windows phone στο Ηνωμένο Βασίλειο που θέλουν να αγοράσουν ένα Lumia από τη Microsoft δεν μπορούν να το κάνουν πλέον, αν και υπάρχει μια καλή πιθανότητα οι λιανοπωλητές να εξακολουθούν να έχουν ένα απόθεμα.

Σε αυτό το σημείο δεν είναι γνωστό εάν και πότε η Microsoft σχεδιάζει να κάνει το ίδιο πράγμα με άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο, αλλά είναι όλο και πιο προφανές ότι η άρση του εμπορικού σήματος  Lumia συνολικά είναι μέρος του οράματος της εταιρείας για τα Windows phone.

Και όμως έχουμε κάποιες άλλες απορίες. Η Microsoft πιστεύεται ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο Windows phone που θα μπορούσε να λανσαριστεί αυτή τη χρονιά, το ένα τρέχει Windows 10 Mobile και με βάση την ίδια προσέγγιση με τα υπάρχοντα μοντέλα, με εφαρμογές να περιορίζονται στο Store. Αν η μάρκα Lumia πράγματι διακοπεί πως θα ονομάζεται αυτό το νέο μοντέλο?

Χωρίς αμφιβολία οι πιο αισιόδοξοι οπαδοί του Windows phone θα νομίζουν ότι αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή της σειράς  Surface phone, αν και δεν υπάρχει ακόμη καμία επιβεβαίωση ότι η Microsoft σχεδιάζει να κινήσει το τηλέφωνο των επιχειρήσεων στην Surface μονάδα στην πρώτη θέση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS