ΑρχικήReviewsΕπιβεβαιώθηκαν τα specs των Galaxy S8 και Galaxy S8 +!

Επιβεβαιώθηκαν τα specs των Galaxy S8 και Galaxy S8 +!

H Samsung, όπως πλέον όλοι γνωρίζουμε, σκοπεύει να ανακοινώσει την νεότερη ναυαρχίδα της μέσα σε λίγες ημέρες. Αν και πλέον γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα για τα Galaxy S8 και Galaxy S8 +, η AnTuTu έρχεται να επιβεβαιώσει τα specs των νέων smartphones. Galaxy S8 +

H AnTuTu κυκλοφόρησε στιγμιότυπα από τα δύο τηλέφωνα να τρέχουν σε benchmark tests.  Το Galaxy S8, με την κωδική ονομασία SM-G950F, τρέχει σε Exynos 8895 ενώ με την κωδική ονομασία G950U, τρέχει σε Snapdragon 835.

Το Galaxy S8 +, με την κωδική ονομασία SM-G955F τρέχει σε επεξεργαστή της Samsung ενώ με την κωδική ονομασία 955U σε Snapdragon της Qualcomm.

Τώρα λοιπόν, που ξεκαθαρίσαμε τα κωδικά ονόματα των συσκευών, να σας αναφέρουμε ότι η δημοσίευση της AnTuTu επιβεβαίωσε και τις φήμες σχετικά με τις προδιαγραφές τους.

Και τα δύο smartphones διαθέτουν μια δευτερεύουσα κάμερα 8ΜΡ ενώ η κύρια είναι με f / 1.7 διάφραγμα, αυτόματη εστίαση dual-pixel, OIS και 4k εγγραφής.

Η ανάλυση της οθόνης θα είναι είτε 1080×1920 είτε 1080 x 2220 pixels. Θεωρείται ότι θα διαθέτουν Full HD με διαστάσεις 18:5:9, παρόμοιες δηλαδή με το LG G6.

Καμία έκπληξη σχετικά με τη χωρητικότητα μνήμης RAM και την εσωτερική μνήμη αποθήκευσης καθώς και τα δύο τηλέφωνα θα έχουν 4GB μνήμη RAM και 64GB εσωτερική μνήμη με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD. Θα τρέχουν σε Android 7.0 Nougat και θα προσφέρουν την εικονική βοηθό της Samsung, την Bixby.

Με την βοήθεια των  Snapdragon 835 και Exynos 8895, το Galaxy S8 είναι σίγουρα ένα αρκετά ισχυρό smartphone. Να σημειώσουμε ότι το τηλέφωνο κατέγραψε εντυπωσιακά υψηλά αποτελέσματα  σε πολλά benchmark tests.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS