ΑρχικήinetΑναμένονται εξελίξεις στο online gaming για το 2017

Αναμένονται εξελίξεις στο online gaming για το 2017

online-gaming

Η βιομηχανία παιχνιδιών έχει ήδη δείξει κάποια αξιόλογη βελτίωση κατά τo τελευταίo έτος. Η τεχνολογία VR είναι στην πρώτη γραμμή και προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή των καταναλωτών στην αρένα του καζίνο. Από την άλλη πλευρά, ο ηλεκτρονικός αθλητισμός γίνεται δημοφιλής μέρα με τη μέρα. Αλλά ο κατάλογος δεν τελειώνει εδώ. Τα κινητά και οι κονσόλες gaming γίνονται όλο και καλύτερα. Κατά συνέπεια, αυτές οι εξελίξεις έχουν δώσει στοιχεία, σχετικά με την ανάπτυξη της βιομηχανίας gaming.

To VR γίνεται η επικρατούσα τάση

Το 2016 η τεχνολογία VR, έγινε πιο φιλική προς τον καταναλωτή, ωστόσο δεν κατέκλισε την αγορά. Έτσι, το 2017 είναι η χρονιά που η τεχνολογία θα αρχίσει πραγματικά να εδραιώνεται. Χάρη σε εταιρείες όπως η HTC και η Sony που έχουν ήδη πάρει το προβάδισμα, το VR θα μπει για τα καλά στη ζωή μας. Ενώ οι μεγαλύτερες εταιρείες δεν σκοπεύουν να κάνουν μεγάλα ανοίγματα πάνω στην τεχνολογία ωστόσο, μικρότερες εταιρείες σκοπεύουν να κάνουν βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στο VR.

Ο πόλεμος μεταξύ της Sony και της Microsoft

Αυτές οι δύο εταιρείες αγωνίστηκαν σκληρά πέρυσι, από άποψη ανάπτυξης υλικού. Αυτή τη στιγμή, η Sony είναι πολύ μπροστά. Η εταιρεία έχει αποκτήσει μια καλή ώθηση με το επαναστατικό προϊόν PS4 της. Εν τω μεταξύ, η Microsoft θα πρέπει να διασφαλίσει ότι η συσκευή Scorpion ξεκινά σύντομα. Οι φήμες και οι εικόνες έχουν ήδη προτείνει ότι το Scorpion θα είναι μεγάλη επιτυχία. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι γενικά πιστεύουν ότι η Sony θα είναι καλά προετοιμασμένη για αυτή την κυκλοφορία.

Παιχνίδια HTML 5, κερδίζουν έδαφος το τρέχον έτος

Τα Instant Games διεξήχθησαν από το Facebook στην έκδοση beta πίσω στο 2016. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν φήμες πως ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης μπορεί να αποφασίσει να απελευθερώσει την πλατφόρμα του απέναντι στους ανταγωνιστές του όπως η Google και η Apple, έτσι ώστε να αρχίσει να προετοιμάζει την ιστοσελίδα του για HTML5 παιχνίδια. Ήδη τα HTML 5 παιχνίδια είναι δημοφιλή στην αγορά παιχνιδιών. Αλλά το 2017 πιστεύεται ότι είναι το έτος κατά το οποίο τα HTML5 παιχνίδια θα διεισδύσουν και στις δυτικές αγορές.

Mobile gaming

Το Mobile gaming είναι σε ένα ενδιαφέρον στάδιο εξέλιξης και ανάπτυξης. Παρόλο που δημιούργησε περισσότερα έσοδα από ό, τι οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα, η πρόοδος έκτοτε έχει επιβραδυνθεί δραματικά. Ωστόσο, συναρπαστικά πράγματα αναμένεται να έρθουν ακόμα, δεδομένου ότι είναι πολύ νωρίς για να πάρει κρίσιμες αποφάσεις, όσον αφορά στην εξέληξή του, σε αυτό το σημείο.

Φαίνεται ότι το μέλλον των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, είναι ήδη εδώ!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS