ΑρχικήReviewsΓνωρίστε το νέο Moto X (2017) της Motorola...

Γνωρίστε το νέο Moto X (2017) της Motorola…

Προς το τέλος του περασμένου έτους, είχε διαρρεύσει ένα βίντεο με τα χαρακτηριστικά του επερχόμενου Moto X (2017) smartphone που όμως αργότερα αποδείχτηκε ότι πρόκειται για το Moto G5 Plus το οποίο παρουσιάστηκε επίσημα κατά την διάρκεια του MWC τον Φεβρουάριο.Moto X (2017)

Η Motorola όμως εξακολουθεί να εργάζεται πάνω στο νέο Moto X smartphone σύμφωνα με πρόσφατες φωτογραφίες. Οι τέσσερις εικόνες αποκαλύπτουν ένα καμπυλωτό, μεταλλικό σώμα μαζί με εγκατάσταση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Ο σχεδιασμός της κύριας κάμερας είναι παρόμοιος με εκείνον του Moto G5 με φλας LED στο κάτω μέρος. Το λογότυπο Moto X βρίσκεται επίσης στο πίσω μέρος ενώ ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στη μπροστινή πρόσοψη.

Το 2017 Moto X τροφοδοτείται από έναν mid-range επεξεργαστή της Qualcomm, τον Snapdragon 625, σε συνδυασμό με 3GB μνήμη RAM και 32GB εσωτερική μνήμη.

Η οθόνη του επερχόμενου smartphone θα είναι 5,5 ιντσών ενώ η ανάλυση pixel είναι ακόμα άγνωστη σε αυτό το σημείο. Απ’ ότι φαίνεται τα χαρακτηριστικά του είναι κοινά με του  Moto Z Play της Motorola.

Συγκεκριμένα, διαθέτουν την ίδια Snapdragon πλατφόρμα, χωρητικότητα μνήμης RAM, μέγεθος οθόνης και αποθηκευτική ικανότητα. Σίγουρα η κύρια κάμερα του Moto X (2017) θα είναι αρκετά ελκυστική αν και δεν υπάρχουν ακόμα πολλές πληροφορίες σχετικά με τους αισθητήρες. Μια άλλη σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο τηλεφώνων είναι η αρθρωτή λειτουργικότητα του Moto Ζ Play που δεν φαίνεται να υπάρχει στο νέο μοντέλο.

Να σημειώσουμε βέβαια ότι εφόσον η Motorola ανακοίνωσε το G5 Moto και Moto G5 Plus μόλις τον περασμένο μήνα δεν θα πρέπει αν αναμένουμε το νέο 2017 Moto X στο κοντινό μέλλον.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS