Αρχικήinet10 εκατομμύρια χρήστες δοκιμάζουν τα Windows 10

10 εκατομμύρια χρήστες δοκιμάζουν τα Windows 10

Το Windows Insider πρόγραμμα ξεκίνησε από την Microsoft με μεγάλες φανφάρες τον Οκτώβριο του 2014, όταν άρχισε επίσημα τις εργασίες για τα Windows 10, ζητώντας από τους χρήστες να συμμετέχουν στην προσπάθεια ανάπτυξης και να δοκιμάσουν από νωρίς τις νέες εκδόσεις του κάθε OS update πριν το επίσημο λανσάρισμα.

windows

Το όλο πρόγραμμα αποδείχτηκε εξαιρετικά επιτυχές και σύμφωνα με νέα στατιστικά στοιχεία που παρέχονται από την Microsoft, όχι λιγότερο από 10 εκατομμύρια χρήστες τρέχουν αυτό το preview της έκδοσης των Windοws 10 και βοηθούν την εταιρεία να αναπτύξει νέες λειτουργίες ή να βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες.

«Είχαμε μια από τις πιο απίστευτες εμπειρίες με το πρόγραμμα Insider των Windοws 10. Μετράμε σήμερα πάνω από 10 εκατομμύρια Windows Insiders χρήστες  οι οποίοι δοκιμάζουν και χρησιμοποιούν την πιο πρόσφατη έκδοση των Windοws 10 σε καθημερινή βάση. Τα feedback έρχεται γρήγορα και μανιωδώς, έχουν μια αδιάκοπη γραμμή του τι περιμένουν, αλλά έτσι εμπνέουν την ομάδα μας και οδηγούν σε κάτι πολύ ενδιαφέρον σε καθημερινή βάση» εξηγεί η Mehdi.

Καταφέρνει να επισημάνει ότι η συνεργασία με τους χρήστες είναι μέρος της προσπάθειας για την δημιουργία «εξαιρετικών προϊόντων», τονίζοντας ότι ανταποκρίνονται στις ανατροφοδοτήσεις είναι απαραίτητο πράγμα σε αυτή τη σχέση.

«Κάθε αλληλεπίδραση με τον πελάτη μετά από αυτό είναι πολύ σημαντική και θα πρέπει να οικοδομήσουμε μια βαθύτερη σχέση. Οι πελάτες θα πρέπει να αισθάνονται σαν να έχουν ενταχθεί σε μια κοινότητα-μια οικογένεια. Να μην είναι μια απρόσωπη εταιρεία. Ενεργοποιήστε τους φαν σας να αλληλοεπιδρούν με πραγματικούς ανθρώπους στην εταιρεία σας, οι άνθρωποι που είναι ίδιοι οπαδοί. Ένας φαν δεν είναι μόνο για να σας πει το σκέφτεται, αλλά περιμένει να ακούσει πίσω, να σας δει να αναλάβετε δράση μετά τα σχόλια του.» λέει.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS