ΑρχικήinetΤο Siri φημολογείται ότι θα έχει iMessage και iCloud στα iOS 11

Το Siri φημολογείται ότι θα έχει iMessage και iCloud στα iOS 11

Η Apple παρουσίασε πρόσφατα την  iOS 10.3 έκδοση, αλλά οι πληροφορίες για την επερχόμενη  iOS 11 έκδοση έρχονται στην επιφάνεια συνέχεια. Η τελευταία αποκαλύπτει ότι η εταιρεία Cupertino ενδέχεται να ετοιμάζεται να φέρει το iMessage στο Siri, για να προσαρμοστεί στις συνήθειες του χρήστη.

Siri

Μια νέα έκθεση δείχνει ότι η Apple θα ενημερώσει το Siri στο iOS 11 με χαρακτηριστικά όπως το προσαρμοσμένο Al και την ενσωμάτωση του iMessage και iCloud. Οι πληροφορίες πρέπει να λαμβάνονται υπόψη με επιφύλαξη καθώς τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι η νέα έκδοση να λανσαριστεί αργότερα αυτό το έτος.

Παρ ‘όλα αυτά, η έκθεση αναφέρει ότι η εικονική βοηθός της Apple θα έχει την δυνατότητα να μάθει τις συνήθειες του χρήστη και να παρέχει διαφορετικές επιλογές που βασίζονται στις συνήθειες των χρηστών.

Η βοηθός Al της Google μπορεί να βρει data στο διαδίκτυο και μια σειρά από υπηρεσίες και εφαρμογές, όπως επίσης και να απαντάει σε συνεχόμενες ερωτήσεις, χωρίς να αναγκάζει τους χρήστες να δίνουν μια συγκεκριμένη εντολή. Η ενσωμάτωση του  iMessage στο iOS 11 θα επιτρέψει προφανώς στην Siri να εκτελέσει ενέργειες με βάση τις συνομιλίες και να προτείνει εστιατόρια όταν οι χρήστες πληκτρολογούν ένα συγκεκριμένο τύπου πιάτο ή να προσφερθεί για να κλείσει μια κράτηση.

Επιπλέον, η ενσωμάτωση του iCloud θα μπορούσε να εντοπίσει συνδέσεις μεταξύ των συσκευών για να προσφέρει τις σχετικές ενέργειες. Υπάρχουν επίσης συζητήσεις για βαθύτερη ενσωμάτωση της Siri σε tvOS και watchos.

Πέρα από αυτό, η Apple φημολογείται επίσης ότι φέρνει το dark mode στο iOS 11, ένα χαρακτηριστικό που πολλοί χρήστες iPhone περιμένουν εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Οι ομαδικές κλήσεις βίντεο στο FaceTime λέγεται επίσης ότι θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο iOS 11.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS