ΑρχικήinetFacebook Stories, αυτό-καταστρεφόμενα μηνύματα & εφέ στη κάμερα

Facebook Stories, αυτό-καταστρεφόμενα μηνύματα & εφέ στη κάμερα

Τα Snapchat’s Stories είναι ένα τόσο δημοφιλές χαρακτηριστικό που το ανάγκασαν το Instagram και το Facebook Messenger να παρέχουν στους χρήστες τους παρόμοιες υπηρεσίες. Τώρα, και το Facebook φαίνεται να υιοθετεί ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό Stories, μεταξύ άλλων.

Το Facebook Stories θα εμφανίζεται στο πάνω μέρος των News Feed σας και θα αποτελείται από βίντεο και φωτογραφίες που έχετε από κοινού με τους φίλους σας. Τα Faceboοk Stories θα εμφανίζονται εκεί για 24 ώρες, αλλά όχι στο Timeline ή το News Feed σας, εκτός επιθυμείτε να το δημοσιεύσετε εκεί.

Για να προσθέσετε μια ιστορία στο Faceboοk Stories, θα πρέπει απλώς να πατήσετε στο εικονίδιο “Your Story” ή “η ιστορία σας” που υπάρχει στη γραμμή Stories που (θα) εμφανίζεται στην κορυφή του News Feed σας.

Κακά τα ψέματα, το Faceboοk Stories θα μπορούσε να ενοχλήσει κάποιους χρήστες, καθώς θα είναι το πρώτο πράγμα που θα βλέπετε στην κορυφή του News Feed σας, είτε το θέλετε είτε όχι.

Το Faceboοk πρόσθεσε επίσης ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται, Direct. Το εργαλείο θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται μεμονωμένες εικόνες ή βίντεο με τους φίλους τους, και τα οποία θα μπορούν να εμφανίζονται μόνο μία φορά.

Στη συνέχεια, η εικόνα ή το βίντεο θα διαγραφεί. Περιττό να πούμε ότι το χαρακτηριστικό Direct του Faceboοk είναι παρόμοιο με αυτό του Snapchat, αφού κάνει ουσιαστικά το ίδιο πράγμα και μάλιστα έχει περίπου το ίδιο UI.

Εκτός από αυτό, το Faceboοk επανασχεδίασε πλήρως την κάμερα και πρόσθεσε πολλά effects, όπως masks, frames και interactive effects. facebook

Το Facebook δήλωσε επίσης, ότι θα προσθέσει νέα δημιουργικά εφέ στην κάμερα κατά τους επόμενους μήνες. Τα νέα χαρακτηριστικά έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν για τους χρήστες της εφαρμογής Faceboοk στο Android και στο iOS, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ενημέρωση του Messenger app του με ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS