ΑρχικήinetΚατεβάστε εύκολα αρχεία πολυμέσων από την NASA

Κατεβάστε εύκολα αρχεία πολυμέσων από την NASA

Η NASA έδωσε εύκολη πρόσβαση σε εικόνες και βίντεο που έχει στην κατοχή της, μέσα από μία εύχρηστη βάση δεδομένων.

nasa

Πλέον δεν χρειάζεται να ψάχνετε και να περάσετε μέσα από δεκάδες ιστοσελίδες της NASA για να βρείτε και να κατεβάσετε μία φωτογραφία από το αρχείο της NASA. Η διαστημική υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής έχει ταξινομήσει σε μία νέα βάση δεδομένων τις καλύτερες και υψηλής ανάλυσης εικόνες, βίντεο και αρχεία ήχου από τις συνολικά 60 συλλογές της.

Στην βάση αυτή δεν θα βρείτε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβήχτηκαν είτε από διαστημόπλοια είτε από τηλεσκόπια. Θα βρείτε μόνο τα καλύτερα αρχεία πολυμέσων που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ δημόσια, συμπεριλαμβανομένων των ιστορικών αποστολών, όπως του Apollo 11 που προσγειώθηκε στο φεγγάρι.

Φυσικά ακόμα και με την περιορισμένη σε μόνο ποιοτικά αρχεία βάση δεδομένων, η βιβλιοθήκη εξακολουθεί να διαθέτει πάνω από 140.000 αναζητήσιμα αρχεία, τα οποία μπορείτε να ταξινομήσετε κατά ημερομηνία ενημέρωσης ή δημοτικότητα.

Ορισμένες εικόνες έρχονται μαζί με τα δεδομένα EXIF των φωτογραφικών μηχανών τους, ενώ όλες οι λήψεις βίντεο έρχονται μαζί με ένα αρχείο υπότιτλων.

Ξεκινήστε την αναζήτησή σας από εδώ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS