ΑρχικήinetΜυστηριώδες Lumia 651 Windows Phone εμφανίζεται σε Microsoft Website

Μυστηριώδες Lumia 651 Windows Phone εμφανίζεται σε Microsoft Website

Ένα νέο Windows phone εμφανίστηκε ξαφνικά στην μεξικάνικη έκδοση της ιστοσελίδας της Microsoft, αλλά δεν είναι ακόμη σαφές εάν πρόκειται πράγματι για ένα προϊόν ή είναι απλά ένα λάθος.

windows

Αν και με την πρώτη ματιά όλα δείχνουν ότι είναι απλώς ένα τυπογραφικό λάθος και κάποιος που δουλεύει στην Microsoft  πληκτρολόγησε 651 αντί για 650, τα specs που φαίνονται στην ίδια σελίδα φαίνεται να δείχνουν ότι πρόκειται για μια νέα συσκευή.

Για παράδειγμα, η μεξικάνικη ιστοσελίδα αναφέρει ότι το Lumia 651 διαθέτει οθόνη 5.2 ιντσών, ενώ το Lumia 650 έρχεται με οθόνη 5 ιντσών. Επιπλέον η κάμερα στο μπροστινό μέρος είναι των  5-megapixel με φλας, σύμφωνα με την ίδια σελίδα, ενώ το Lumia 650 έρχεται με την standard κάμερα.

Φυσικά, τροφοδοτείται από τα  Windows 10 και έρχεται με υποστήριξη για λειτουργίες όπως η Cortana, αλλά από την άλλη πλευρά φαίνεται να μην υποστηρίζει τα Windοws Hello, γι ‘αυτό πιθανώς δεν έχει υπέρυθρη κάμερα και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Microsoft θα μπορούσε να εργάζεται πάνω σε μια νέα  Windows 10 Mobile συσκευή για το 2017, οπότε εάν το Lumia 651 δεν είναι ένα λάθος, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να είναι αυτή η νέα συσκευή, αλλά εκτός από αυτό, είναι σίγουρα απλά μια παραλλαγή του Lumia 650.

Το  2017 Windοws phone έπρεπε να είναι ένα μοντέλο που τρέχει Windοws 10 Mobile και έρχεται με χαρακτηριστικά παρόμοια με τις υπάρχουσες συσκευές Lumia, με την Microsoft να προσπαθεί να δώσει ζωή στην mobile πλατφόρμα της μέχρι να γίνει η άφιξη του Surface Phone.

Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα και θα σας ενημερώσουμε άμεσα!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS