ΑρχικήinetH Apple πιθανών σταμάτησε την υποστήριξη σε iPhone 5 και iPhone 5c...

H Apple πιθανών σταμάτησε την υποστήριξη σε iPhone 5 και iPhone 5c με iOS 10.3.2

Μόλις μια μέρα μετά το λανσάρισμα των iOS 10.3, η Apple ξεκίνησε να εξαπλώνει την πρώτη beta του iOS 10.3.2 και θα μπορούσε να φέρει μια σημαντική αλλαγή που θα μπορούσε να επηρεάσει του ιδιοκτήτες των iPhone 5 συσκευών και iPad τέταρτης γενιάς, έτσι υπαινίχθηκε ότι θα γίνει μια σημαντική αλλαγή στην επόμενη iOS έκδοση.

apple

Η Apple θα μπορούσε να αφαίρεσε την υποστήριξη για συσκευές 34-bit στην τελευταία iOS 10.3.2 beta έκδοση. Η ιστοσελίδα για downloads προγραμματιστές της Apple αποκαλύπτει ότι η πιο πρόσφατη έκδοση iOS περιέχει μόνο την αποκατάσταση εικόνων για συσκευές 64-bit, γεγονός που υποδηλώνει ότι η Apple θα μπορούσε να μειώσει την υποστήριξη για παλαιότερα smartphones και συσκευές.

Η Apple δεν παρέχει την δυνατότητα αποκατάστασης και επαναφοράς εικόνων για τα  iPhone 5, iPhone 5c ή τα τέταρτης γενιάς iPad, τα οποία υποστηρίχθηκαν από τα  iOS 10.3, σύμφωνα με την Apple Insider.

Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι η Apple ξεκίνησε να προειδοποιηθεί τους  iOS προγραμματιστές για μια τέτοια κίνηση ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του iPhone 5c. Η Apple εφάρμοσε μια νέα πολιτική App Store που ανάγκασε τους προγραμματιστές να παρέχουν ενημερώσεις εφαρμογών που περιλαμβάνουν 64-bit εκδόσεις αρχίζοντας από τον Ιούνιο του 2015.

Επιπλέον, η Apple προειδοποίησε τους χρήστες  iOS 10 πέρυσι ότι οι εφαρμογές 32-bit μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση του συστήματος. Πρόσφατα η εταιρεία ξεκίνησε την προβολή μηνυμάτων σε χρήστες που ήθελαν να ανοίξουν τις εφαρμογές 32-bit σε iOS 10.3 beta 1, λέγοντας ότι η εφαρμογή δεν θα λειτουργήσει σε μελλοντικές εκδόσεις του iOS.

Σε αυτό το σημείο, οι ενδείξεις για μια τέτοια κίνηση θα λέγαμε ότι είναι αρκετά σαφείς αλλά δεδομένου ότι η τρέχουσα 10.3.2 είναι στις δοκιμές beta, δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η κίνηση αυτή θα υιοθετηθεί πλήρως στην επόμενη έκδοση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS