ΑρχικήinetΑυτά είναι τα Samsung Galaxy S8 και S8+

Αυτά είναι τα Samsung Galaxy S8 και S8+

Μπορείτε να σταματήσετε επιτέλους να διαβάζετε φήμες: το Samsung Galaxy S8 και S8+ είναι επιτέλους εδώ, και θα αρχίσουν να πωλούνται στις 21 Απριλίου.

Η πρώτη εντύπωση δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς η Samsung είναι φοβερή στο να κρατάει μυστικά. Σχεδόν όλες οι μεγάλες φήμες είναι αληθινές.

Ας δούμε τα τα χαρακτηριστικά των συσκευών Galaxy S8 και S8 Plus:Galaxy S8

Οθόνες με καμπύλες 5.8/6.2-ιντσών Super AMOLED (αν αγνοήσουμε τις στρογγυλεμένες γωνίες) με ~2:1 aspect ratio ή αναλογία διαστάσεων (2960×1440)
Υποστήριξη HDR 10
Bixby φωνητική βοηθός
Snapdragon 835 (ή ισοδύναμος επεξεργαστής Exynos)
4 GB RAM, 64 GB Αποθήκευσης
Πίσω κάμερα 12 MP F1.7 OIS
Μπροστινή κάμερα 8 MP F1.7 AF
Σαρωτής ίριδας
Android 7.0
Dual Bluetooth audio
Θύρα USB-C με υποστήριξη Quick Charge 4
3.000/3.500 mAh μπαταρία
Αντοχή στις καιρικές συνθήκες πιστοποίησης IP68
‘DeX’ desktop dock
Headphone jack
155g, 8mm πάχος
Android OS, v7.0
microSD card slot
Galaxy S8

Οπότε ναι, ίσως η μεγαλύτερη “αποκάλυψη” είναι το γεγονός ότι η μπροστινή κάμερα έρχεται με αυτόματη εστίαση, κάτι το οποίο είναι αρκετά σπάνιο, και δεν το πρόβλεψαν οι φήμες.
Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων έχει μετακινηθεί προς τα πίσω.

Η μεγαλύτερη αναλογία οθόνης σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε ευκρινέστερο χρήση εφαρμογών side-by-side, ενώ η συσκευή είναι αρκετά λεπτή. Σε πλάτος και πάχος, το S8 είναι παρόμοιο με το S7, το οποίο είχε μόνο μία οθόνη 5.1 ιντσών. Στην πραγματικότητα, το S8 φαίνεται στην πραγματικότητα να είναι λίγο μικρότερο χάρη στις καμπύλες πλευρές του.

Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι η τεχνολογία οθόνης έχει βελτιωθεί κατά πολύ. Εκτός του ότι είναι πιο φωτεινή και προσφέρει καλύτερη υποστήριξη HDR, έρχεται με λιγότερο off-angle μετατόπιση χρώματος από ότι οι συνηθισμένες OLED οθόνες.

Κάτω από το κουμπί του ήχου θα βρείτε και ένα νέο κουμπί που είναι αφιερωμένο στην νέα φωνητική βοηθό της Samsung Bixby.

Σύμφωνα με την Samsung η Bixby στο Galaxy S8 θα μπορεί να εκτελέσει καθήκοντα που κανονικά θα χρειαζόταν το χέρι σας, και δεν υπάρχει μόνο για να ορίζετε ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ζητήσετε να “στείλει την τελευταία φωτογραφία που πήρα στο φίλο μου.” Αν η Bixby δεν γνωρίζει ακόμη ποιος είναι ο φίλος σας, θα σας ζητήσει να το επιβεβαιώσετε. Επίσης, εκτός από τις φωνητικές δυνατότητες αναζήτησης η νέα ψηφιακή βοηθός φαίνεται να μπορεί να χρησιμοποιεί και οπτικά στοιχεία αναζήτησης. Η Samsung έδειξε την εύρεση των τιμών για ένα μπουκάλι κρασί στρέφοντας απλά την κάμερα του τηλεφώνου σε αυτό.

Η λειτουργία «Dex», είναι ένα dock στην επιφάνεια εργασίας. Διαθέτει θύρες USB και HDMI για τη σύνδεση περιφερειακών και οθόνης. Απλά συνδέστε το στο S8 σας, και θα έχετε ένα desktop σε έκδοση Android στην οθόνη σας.

Το Galaxy S8 φαίνεται να είναι μια πανέμορφη συσκευή. Ας ελπίσουμε ότι το hardware δεν θα παρουσιάσει προβλήματα (βλέπε εκρήξεις μπαταρίας) και ότι οι πωλήσεις θα πάνε καλά για την Νότιο-Κορεάτικη εταιρεία. Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν από αύριο 30 του Μάρτη.

http://www.samsung.com/gr/smartphones/galaxy-s8/

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS