ΑρχικήUpdatesWindows 10 Build 15063 Creators Update RTM ISO στο Slow Ring

Windows 10 Build 15063 Creators Update RTM ISO στο Slow Ring

Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι το Windows 10 build 15063 είναι το RTM της έκδοσης του Creators Update που θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 11 Απριλίου. Σήμερα η εταιρεία διέθεσε τα ISO στους Insiders που είναι εγγεγραμμένοι στο Slow Ring, κάτι που δείχνει ότι η ενημερωμένη έκδοση έχει πάει ένα βήμα παρακάτω.

Με την κυκλοφορία των ISO του Windows 10 build 15063 η εταιρεία σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε μια καθαρή εγκατάσταση της έκδοσης RTM του επερχόμενου Creators Update.windows 10

Όπως όμως αναφέραμε σε προηγούμενη δημοσίευση καλό θα ήταν να μην υποκύψετε στις προκλήσεις της Microsoft, καθώς το πέρασμα του build στο Slow Ring δεν σημαίνει ότι η ανάπτυξή του τελείωσε.

Να αναφέρουμε για άλλη μια φορά ότι τα συγκεκριμένα ISO κυκλοφορούν για τους Insiders, δηλαδή για δοκιμαστικούς σκοπούς, και χρησιμοποιούνται για την εγκατάσταση των Windows 10 σε συστήματα που το λειτουργικό σύστημα έχει ενεργοποιηθεί ήδη , αλλιώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δοκιμαστικά για 30 ημέρες.

Η τελική έκδοση του Windοws 10 Creators Update θα κυκλοφορήσει στις 11 Απριλίου σταδιακά. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορούν να το εγκαταστήσουν όλοι την ίδια μέρα.

Όπως αναφέραμε και χθες θα είναι πολύ καλύτερα να περιμένετε μέχρι η Microsoft κυκλοφορήσει επίσημα την αναβάθμιση, ή ακόμη καλύτερα, μέχρι να την προωθήσει στο κανάλι Windows for Business. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένετε τέσσερις μήνες περίπου μετά την κυκλοφορία, αλλά θα έχετε εξασφαλίσει τον υψηλότερο βαθμό ποιότητας, που μπορείτε να πάρετε από την Microsoft.

Από το παρακάτω link μπορείτε να κατεβάσετε το ISO που σας ενδιαφέρει. Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε με τον Microsoft λογαριασμό σας.

Κατεβάστε τα ISO

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS