ΑρχικήUpdatesYouTube: Νέα δυνατότητα για τον σχολιασμό των video!

YouTube: Νέα δυνατότητα για τον σχολιασμό των video!

To YouTube εργάζεται πυρετωδώς για την εισαγωγή νέων χαρακτηριστικών στη πλατφόρμα για τους Android χρήστες μέσω μιας μελλοντικής ενημέρωσης που θα παρέχει pop-up παράθυρα για τον σχολιασμό των βίντεο. Η λειτουργία αυτή προς το παρόν βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο και είναι διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό χρηστών. YouTube

Απ’ ότι φαίνεται, το νέο χαρακτηριστικό του Yοutube θα περιληφθεί στην τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής για το Google Play Store και ουσιαστικά πρόκειται για μια server-side ενημέρωση δεδομένου ότι μόνο λίγοι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση. Μην απελπίζεστε όμως, καθώς η Google σκοπεύει να εισάγει το χαρακτηριστικό σε όλους τους χρήστες πολύ σύντομα.

Η νέα ενημέρωση καταργεί τα παλιά σχόλια του Yοutube τα οποία ήταν προσβάσιμα μέσω της ενότητας  “Up next” που εμφανίζονται τα σχετικά βίντεο. Ουσιαστικά οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν το βίντεο που επιθυμούν να δουν στη συνέχεια αφού πρώτα τελειώσει το τρέχον.

Τώρα, θα υπάρχουν μερικά βίντεο σε κάθε σελίδα ενώ τα σχόλια πρέπει να ενεργοποιηθούν πρώτα για να μπορέσουν να εμφανιστούν. Επιπλέον, το YouTube προσθέτει ένα εικονίδιο για την εμφάνιση σχολίων κάτω από κάθε βίντεο, μεταξύ των κουμπιών “dislike” και “share button”.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η νέα μέθοδος είναι πιο γρήγορη και εμφανίζει τα σχόλια στους χρήστες που θέλουν πραγματικά να τα διαβάσουν. Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι το κουμπί για την ενεργοποίηση των σχολίων διαθέτει έναν μετρητή που παρουσιάζει πόσα σχόλια έχουν δημοσιευτεί για το συγκεκριμένο βίντεο.

Σε αυτή τη φάση, δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία σχετικά με το πότε η νέα λειτουργία θα φτάσει στο  Android app του Youtube αλλά δεδομένου ότι είναι ήδη διαθέσιμο για ορισμένους χρήστες, δεν μένει πολύς χρόνος μέχρι της παγκόσμια παρουσίαση του.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS