ΑρχικήReviewsΤο Galaxy S8 με Exynos 8895 επεξεργαστή έχει τις υψηλότερες επιδόσεις!

Το Galaxy S8 με Exynos 8895 επεξεργαστή έχει τις υψηλότερες επιδόσεις!

Οι ναυαρχίδες, Galaxy S8 και Galaxy S8 +, αντλούν ενέργεια είτε από τον 10nm επεξεργαστή της Samsung είτε από την τελευταία πλατφόρμα της Qualcomm που είναι επίσης χτισμένη στην ίδια διαδικασία. Παρακάτω λοιπόν θα δούμε τα αποτελέσματα των tests που έγιναν πρόσφατα πάνω στους δύο επεξεργαστές.Galaxy S8

Να σημειώσουμε ότι τα Galaxy S8 και S8 + που τροφοδοτούνται από τον Snapdragon 835 επεξεργαστή της Qualcomm θα είναι διαθέσιμα στις ΗΠΑ και την Κίνα ενώ εκείνα που τροφοδοτούνται από τον Exynos 8895 θα φτάσουν στην υπόλοιπη αγορά.

Τα αποτελέσματα των τελευταίων tests αποκαλύπτουν ότι ο Exynos 8895 της Samsung σημειώνει υψηλότερη απόδοση από εκείνη του επεξεργαστή της Qualcomm. Συγκεκριμένα, οι μονάδες που τρέχουν σε  Snapdragon 835 σκόραραν 162,101 βαθμούς ενώ εκείνες που τρέχουν σε Exynos 8895 σκόραραν 174.155 βαθμούς ξεπερνώντας το iPhone 7 Plus και επισκιάζοντας το τελευταίο προϊόν της Qualcomm.

Ο Snapdragon 835 ενσωματώνει την νέα μονάδα επεξεργασίας γραφικών, Adreno 540 με  25% αυξημένη απόδοση γραφικών συγκριτικά με τον προκάτοχο του, Snapdragon 821.

Τόσο ο Exynos 8895 όσο και ο Snapdragon 835 χρησιμοποιούν 10nm μέθοδο επεξεργασίας  και παρά το αποτέλεσμα των tests οι καταναλωτές δεν θα καταλάβουν καμία διαφορά μεταξύ των δύο πλατφορμών.

Τα Galaxy S8 και Galaxy S8 + με Snapdragon 835 είναι ήδη διαθέσιμα για προπαραγγελία στις ΗΠΑ. Να σημειώσουμε ότι η Qualcomm κατέχει ένα μεγάλο αριθμό διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας CDMA, το οποίο είναι και ο λόγος που πολλές κατασκευαστικές smartphone επιλέγουν τα προϊόντα τους να τρέχουν με Qualcomm πλατφόρμες αντί να πληρώνουν υψηλά τέλη έκδοσης αδειών δικών τους πλατφορμών.

Ολοκληρώνοντας, να σας υπενθυμίσουμε ότι οι νέες ναυαρχίδες της Samsung μαίνεται να κυκλοφορήσουν στις 21 Απριλίου 2017 ενώ τα unlocked versions θα φτάσουν στις ΗΠΑ στις 9 Μαΐου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS