ΑρχικήinetΓυναίκα πρέπει να πληρώσει $ 500.000, για ψευδή ανάρτηση στο Facebook

Γυναίκα πρέπει να πληρώσει $ 500.000, για ψευδή ανάρτηση στο Facebook

Πρόστιμο $ 500.000 καλείται να πληρώσει μια γυναίκα, για ψευδή κατηγορία στο Facebook, απέναντι σε μια γνωστή της.

Facebook

Μία κάτοικος της Βόρειας Καρολίνας, καταδικάστηκε να καταβάλει πρόστιμο $ 500.000, επειδή ανέβασε ένα post στο Facebook, στο οποίο κατηγόρησε ψευδώς μία γνωστή της, για τη δολοφονία του γιου της.

Σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο, ισχυρίζεται ότι τον Νοέμβριο του 2015, η Jacquelyn Hammond από το Asheville δημοσίευσε στο Facebook το εξής post για τη γνωστή της: «εγώ δεν μέθυσα και σκότωσα το παιδί μου.»

Η Davyne Dial ήταν η γυναίκα στην οποία αναφερόταν η Hammond, που είχε χάσει το γιο της χρόνια πριν, σε ένα ατύχημα με όπλο.

Η Dial είπε ότι δεν είχε σχέση με το θάνατο του γιου της Hammond. Ως εκ τούτου έκανε μήνυση στη Hammond για δυσφήμιση, σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας και εξ αμελείας πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας.

Ο Michael Wimer, δικηγόρος της Dial, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι η κατηγορουμένη «κατάφωρα κατηγόρησε (τη Dial) για το κατακριτέο κακούργημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια ή δολοφονία».

«Αυτή η γυναίκα είχε αναλάβει μια εκστρατεία λασπολογίας εναντίον μου για σχεδόν ένα χρόνο στα social media», δήλωσε μέσω τηλεφώνου η Dial, μιλώντας σε τοπική εφημερίδα μετά την ετυμηγορία. «Έχει κάνει κι άλλες αναληθείς δηλώσεις, αλλά αυτή τη φορά το παράκανε.»

Η Missy Owen, μία δικηγόρος στη Βόρεια Καρολίνα, δήλωσε ότι ο κόσμος πρέπει να μάθει από το λάθος της Hammond.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι σήμερα δεν αναγνωρίζουν τη σημασία των λέξεών τους. Ακριβώς επειδή είναι πολύ εύκολο να εκθέσετε τις απόψεις σας δημόσια, δεν σημαίνει ότι πρέπει πάντα να το κάνετε. Μπορεί να βρείτε το μπελά σας ανά πάσα στιγμή, αν κάνετε μια ψευδή δήλωση για κάποιον άλλο, η οποία βλάπτει το χαρακτήρα ή τη φήμη του.»

Να είστε προσεκτικοί σε ό, τι δημοσιεύσετε και να το διαβάζετε πολλές φορές, πριν να το δημοσιεύσετε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS