ΑρχικήinetTo Nokia 9 φημολογείται οτι θα έχει 6GB RAM και iris scanner

To Nokia 9 φημολογείται οτι θα έχει 6GB RAM και iris scanner

Η HMD Global αποκάλυψε έναν αριθμό από νέα Nokia-branded smartphones κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress στην Ισπανία αυτή τη χρονιά, αλλά η εταιρεία θα ανακοινώσει τις νέες συσκευές στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Πληροφορίες για την ναυαρχίδα τηλέφωνο της Nokia διέρρευσαν και πάλι.

nokia

Είναι ασαφές ποια θα είναι η λιανική ονομασία του νέου Nokia-branded τηλεφώνου, με φήμες να λένε ότι το τηλέφωνο θα γίνει γνωστό με την ονομασία Nokia 9 και θα διαθέτει οθόνη OLED 5,5 ιντσών με 2560 x 1440 ανάλυση pixel.

Μια έκθεση από το NPU αναφέρει ότι το smartphone θα τρέχει την τελευταία έκδοση της Qualcomm Snapdragon 835 πλατφόρμας και Adreno 540 graphics processing unit. Αυτή φαίνεται να είναι σύμφωνα με τις προηγούμενες εκθέσεις η πιο ισχυρή πλατφόρμα της Qualcomm για το νέο τηλέφωνο.

Στο εσωτερικό, το  Nοkia 9 λέγεται ότι θα έρθει με 6GB μνήμη RAM, μαζί με 64GB ή 128GB εσωτερική μνήμη και 22MP φωτογραφική μηχανή με διπλό φακό στο πίσω μέρος, ενδεχομένως Carl Zeiss-branded. Η μπροστινή κάμερα θα έχει 12MP ανάλυση και το Nοkia 9 μπορεί να αντλεί ενέργεια από μια 3,800mAh μπαταρία με Quick Charge 4.0 υποστήριξη.

Αλλά χαρακτηριστικά θα είναι η πιστοποίηση IP68, 7.1.2 Nougat και Nοkia OZO βελτιώσεις ήχου με 3D δέσμευση και υποστήριξη αναπαραγωγής. Αυτό σημαίνει ότι το  Nοkia 9 θα μπορούσε είναι ένα VR-enabled τηλέφωνο, βλέποντας πως η πλατφόρμα Snapdragon και η ανάλυση της οθόνης θα μπορούσε να το υποστηρίζει.

Υπάρχουν επίσης συζητήσεις ότι ένα iris scanner θα παρέχει ένα extra επίπεδο προστασίας, εκτός από το αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Εάν οι φήμες βγουν αληθινές, το Nοkia 9 κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει πρόκληση και για τα άλλα premium smartphones στην αγορά, συμπεριλαμβανομένου του Samsung Galaxy S8. Μια ανταγωνιστική τιμή θα έκανε το Nοkia 9 πολύ ελκυστικό στους πελάτες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS