ΑρχικήUpdatesΤο YouTube φέρνει νέες δυνατότητες για τους Android χρήστες.

Το YouTube φέρνει νέες δυνατότητες για τους Android χρήστες.

Το YouTube ετοιμάζει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά για τους χρήστες Android. Πολλοί είναι οι χρήστες της πλατφόρμας που έχουν ξεκινήσει την προσθήκη καρέ προεπισκόπησης βίντεο στην εφαρμογή.YouTube

Η καρέ προεπισκόπηση βίντεο είναι διαθέσιμη στο web interface του YοuTube εδώ και αρκετό καιρό  και ουσιαστικά επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετούν τον δείκτη του ποντικιού τους στην γραμμή προόδου και να βλέπουν μια προεπισκόπηση όσων ακολουθούν.

Στα Android η δυνατότητα αυτή είναι παρόμοια με μόνη διαφορά ότι αυτή τη φορά οι χρήστες θα πρέπει να κρατάνε παρατεταμένο το κουμπί στη γραμμή προόδου και όταν το αφήσουν θα μεταβαίνουν σε ένα άλλο πλαίσιο μέσα στο βίντεο. Πάντως, μέχρι στιγμής η λειτουργία δεν φαίνεται να λειτουργεί σε πλήρη οθόνη.

Να σημειώσουμε ότι η λειτουργία αυτή είναι ήδη διαθέσιμη για IOS όποτε πιστεύουμε ήταν καιρός η Google να εγκαταστήσει τις δυνατότητες του YοuTube σε όλες τις πλατφόρμες κινητής.

Πέρα από αυτό, το YοuTube εργάζεται πάνω σε ένα νέο bottom bar interface για τα Android, μια νέα εμφάνιση στην οποία θα μετεγκατασταθούν  όλες οι καρτέλες πλοήγησης από το πάνω μέρος της οθόνης, όπως ακριβώς συμβαίνει και στα IOS.

Η δυνατότητα αυτή θα κάνει πιο εύκολη την πρόσβαση των χρηστών στο home section, την προβολή δημοφιλών βίντεο, τις συνδρομές και τις επιλογές λογαριασμού. Μια επίσης νέα διαμόρφωση είναι ο διαχωρισμός του “Account” παράθυρου στο “Library” μαζί με ένα popup παράθυρου στο οποίο θα συναντάμε τα σχόλια, τις ρυθμίσεις και τα βοηθητικά τμήματα.

Σε άλλα νέα, το YοuTube φέρνει νέα εργαλεία για τους δημιουργούς περιεχομένου καθώς και την δυνατότητα  live streaming για όλο και περισσότερους λογαριασμούς ακόμα και για εκείνους που έχουν λιγότερους από 10.000 συνδρομητές.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS