ΑρχικήinetΤο Galaxy S8 + με 6GB RAM ξεπερνά τα 1,000 δολάρια!

Το Galaxy S8 + με 6GB RAM ξεπερνά τα 1,000 δολάρια!

Πέρασε μια εβδομάδα από την ανακοίνωση των τελευταίων ναυαρχίδων της Samsung, τα Galaxy S8 και Galaxy S8 +. Ενώ τα δύο νέα τηλέφωνα διαθέτουν 4GB μνήμη RAM πρόσφατες φήμες υποστηρίζουν ότι η παραλλαγή των 6GB μπορεί να είναι διαθέσιμη σε σύντομο χρονικό διάστημα στην Κίνα. Galaxy S8 +

Η τελευταία έκθεση  που έχει κυκλοφορήσει αποκαλύπτει το εξής σχετικά με την νέα παραλλαγή του Galaxy S8 + που μαίνεται να κυκλοφορήσει στην Κίνα: Η τιμή του smartphone υπολογίζεται στα 1,030 δολάρια και μόνο η  Midnight Black απόχρωση θα είναι διαθέσιμη για τους πελάτες.

Επιπλέον, η Samsung σκοπεύει να προσφέρει δωρεάν το DeX Station μαζί με τις προπαραγγελίες για το νέο Galaxy S8 +. Το DeX Station κοστίζει περίπου 150 δολάρια. Το premium Galaxy S8+ πιθανότατα να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το αρχικό μοντέλο με μόνη διαφορά τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, που θα αυξηθεί στα 128GB δικαιολογώντας έτσι την τόσο υψηλή τιμή.

Τα Galaxy S8 και Galaxy S8 + με 4GB μνήμη RAM και 64GB εσωτερική μνήμη είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία σε αρκετές χώρες, ενώ τα τηλέφωνα θα κυκλοφορήσουν στις 21 Απριλίου.

Τα Galaxy S8 και Galaxy S8 + έχουν τις ίδιες προδιαγραφές με μόνη διαφορά το μέγεθος οθόνης και την χωρητικότητα μπαταρίας. Συγκεκριμένα, το πρότυπο μοντέλο διαθέτει μια οθόνη Super AMOLED 5,8 ιντσών και 3,000mAh μπαταρία ενώ η μεγαλύτερη παραλλαγή διαθέτει μια 6,2 ιντσών Infinity Display και τροφοδοτείται από μια μπαταρία 3,500mAh. Αναφορικά με την πρόσοψη, η φετινή ναυαρχίδα δεν διαθέτει home button γεγονός που αποτελεί σημαντική αλλαγή στο σχεδιασμό της Galaxy S σειράς. Στο εσωτερικό, και στα δύο smartphones συναντάμε Snapdragon 835 της Qualcomm.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS