ΑρχικήinetToshl: Εγκαταλείπει με την σειρά της τα Windows phones

Toshl: Εγκαταλείπει με την σειρά της τα Windows phones

Τα χτυπήματα για τα Windows phones είναι απανωτά καθώς όχι μόνο η Microsoft εγκαταλείπει ορισμένες συσκευές μη παρέχοντας τους το Creators Update αλλά όλο και περισσότεροι προγραμματιστές τα αποχαιρετούν λόγω της μείωσης του μεριδίου αγοράς.

Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η Toshl Finance, μια από τους πιο δημοφιλείς διαχειριστές οικονομικών επί του παρόντος σε κινητές συσκευές. Η ομάδα ανάπτυξης αποφάσισε να εγκαταλείψει την κινητή πλατφόρμα της Microsoft και να επικεντρωθεί σε Android και IOS παρόλο που οι εργασίες για έναν αναβαθμισμένο Windrows υπολογιστή είχαν ήδη αρχίσει.Windows phones

Η ομάδα ανάπτυξης σε δήλωση της αποκάλυψε την ακύρωση της Windows Phone έκδοση του Toshl. «Λυπούμαστε πολύ για αυτή την κατάληξη αλλά παρά την θέληση μας να εισάγουμε την πλήρη λειτουργικότητα του  Toshl Finance 2.0 σε Windows phones, η κίνηση αυτή δεν είναι εφικτή.» Συνεχίζοντας τόνισαν ότι πρέπει να φροντίσουν για το μέλλον της εταιρείας μέσω έργων που θα προσφέρουν εξέλιξη και ευημερία.

Η τρέχουσα έκδοση Toshl πρόκειται να αποσυρθεί από το Windows Store στις 15 Μαΐου ενώ ο συγχρονισμός θα τερματιστεί το Σεπτέμβριο του 2017. Οι χρήστες που πλήρωσαν για την εφαρμογή θα χρειαστεί επίσης να την εγκαταλείψουν μέχρι το Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους ενώ η ομάδα τους προτείνει να μεταβούν σε Android ή IOS εφαρμογές αν επιθυμούν να παραμείνουν στο Toshl.

Δυστυχώς, η απόφαση αυτή των προγραμματιστών δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση καθώς η ίδια η Microsoft φαίνεται να εγκαταλείπει τα Windows phones το τελευταίο διάστημα.

Μετά την διαθεσιμότητα των Windows 10 Mobile σε περίπου 50% των Windows τηλεφώνων, η εταιρεία ανακοίνωσε μια νέα αμφιλεγόμενη απόφαση σήμερα τονίζοντας ότι ελάχιστα μοντέλα θα λάβουν Creators Update λόγω του περιορισμένου υλικού.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS